Що відомо про батьків Олега Винника, який зник з України: втратив обох, коли співав на сцені

Відомий український співак Олег Винник, від якого фанати не чули ні слова вже більше року, рідко розповідав про свою сім'ю. Про батьків артиста читайте у нашому матеріалі.

Олег Винник став одним з найпопулярніших українських співаків, якого дуже полюбила публіка, але вже понад рік він втрачає своїх фанатів через своє зникнення і мовчання. Після 24 лютого 2022 року Олег декілька разів виходив в соціальні мережі і своє останнє звернення він зробив на Великдень 2022. Потім розповсюдились чутки про те, що артист покинув Україну і зупинився в Німеччині. Це згодом підтвердилося – люди з близького оточення Винника сказали, що він виїхав за кордон через проблеми зі здоров’ям, але не назвали його діагноз. Ще до повномасштабного вторгнення концерти Олега скасовувались через хворобу, яка нібито загострилась. Відомо, що в Німеччині у Винника є де зупинитись, до кар’єри на українській сцені він грав у німецьких мюзиклах і досяг великої популярності.

Що відомо про батьків Олега Винника, який зник з України

Сім’я співака, про яку він нічого зайвого не розповідає, ймовірно знаходиться разом з ним – це таємна дружина Таюне і син Юліан. А батьків Олега Винника вже давно немає, обох він втратив, коли співав на сцені.

В 2018 році померла мама виконавця. Незадовго до цього вона хворіла і перенесла 3 інсульти, але просила сина не підводити слухачів та заради неї не скасовувати концерти. Він послухався і навіть після того, як по дорозі на виступ дізнався, що мами вже немає, зібрався і дав концерт, це було в Тернополі.

Що відомо про батьків Олега Винника, який зник з України

Ще раніше Олег Винник поховав батька, який не встиг побачити зіркового сина на сцені. Чоловік збирався їхати на виступ сина і в той самий день вранці помер. Шанувальники дуже підтримали артиста, принесли багато квітів та ікон, які він потім відвіз на кладовище до тата.

Батько мене ніколи не бачив на сцені, ні на одному концерті

, – згадував Олег в одному зі своїх інтерв’ю.

Нагадаємо, Олег Винник народився в селі Вербівка в родині робочих. Його маму звали Анна Яківна, батька – Анатолій Григорович.