Без виснажливих дієт: як вдалося схуднути Єфросиніній, Кароль, Джамалі та іншим – секрети українських зірок

Кожна жінка хоч раз у житті думала про те, що пора змінювати свою фізичну форму. Втім, виснажливі дієти і навіть спорт не завжди допомагають отримати тіло мрії. А як худнуть українські зірки?

Схуднення – зазвичай болюча тема для жінок. Зайві кілограми набираються дуже швидко, а ось скинути їх не легко. З зайвою вагою борються й знаменитості.

Маша Єфросиніна

Маша Єфросиніна схудла на 22 кілограми

Коли Маша Єфросиніна почала працювати на телебаченні, вона була ще тією пампушкою. Тоді вона важила 86 кілограмів і їй зовсім не подобалося те, як вона виглядає. Спочатку Єфросиніна намагалася схуднути за допомогою різних дієт. Втім, голодування не дало нічого хорошого. Тоді телеведуча вирішила звернутися до фахівців і пройшла повне медичне обстеження. На основі цих результатів дієтолог склала раціон для Маші, який допоміг їй худнути. Також Єфросиніна почала активно займатися спортом і зараз вона володіє ідеальною фігурою.

Ксенія Мішина

Ксенія Мішина схудла на 30 кілограмів

Відома українська акторка Ксенія Мішина набрала зайвих 30 кілограмів після народження сина. Повернутися в форму їй вдалося за рік, але це вартувало багато зусиль. Так, Ксенія ретельно контролювала своє харчування і щодня цілу годину бігала.

Джамала

Джамала схудла на 12 кілограмів

Співачка Джамала теж набрала зайві кілограми після народження меншого сина. Рецепт її схуднення простий і банальний – спорт і правильне харчування.

Наталія Могилевська

Наталія Могилевська схудла на 25 кілограмів

Наталія Могилевська стрімко набрала вагу у 2014 році. Тоді вона відмовилася від паління і алкоголю і її вага почала стрімко зростати. Співачка знайшла для себе свій секрет схуднення і втратила аж 25 кілограмів за недовгий проміжок часу. Так, співачка почала харчуватися 4-5 разів на день маленькими порціями. В першій половині дня вона їла вуглеводи (каші, фрукти), а в другій половині дня – білок (м’ясо, риба) та овочі.

Тіна Кароль

Тіна Кароль схудла на 5 кілограмів

Тіна Кароль все своє свідоме життя сидить на дієтах і намагається схуднути. Втім, лише за останній рік їй вдалося скинути зайві 5 кілограмів і отримати найкращу фізичну форму за все її життя. Так, Тіна зізналася, що знайшла свій секрет схуднення: вона почала їсти продукти, які мають лише низький глікемічний індекс.