Арестович відмовився подарувати дружині нарциси, тому що у неї вже є він: “Заслужений нарцис України”

Олексій Арестович – неоднозначна фігура в українській політиці. Хтось його обожнює, а хтось недолюблює, однак байдужим до себе він не залишає нікого.

Олексій Арестович – вже колишній позаштатний радник Офісу Президента України. Також він являється блогером та військовим аналітиком, а на його Ютуб-канал, де він розповідає про перебіг війни в Україні, підписано понад 1,6 мільйонів підписників. Комусь Арестович подобається, а хтось його дуже незлюбив. Втім, варто розуміти той факт, що Олексій відіграв важливу роль для українців у перші місяці війни. Саме він розповідав, що на той момент відбувалося на полі бою, робив прогнози і, найголовніше, заспокоював українців.

Арестович відмовився подарувати дружині нарциси, тому що у неї вже є він

Багатьом Арестович не подобається через його самовпевненість, неоднозначне почуття гумору і, іноді, неправдиві прогнози. Втім, Олексій спокійно відноситься до критики та і сам з себе може іноді покепкувати.

Так, нещодавно чоловік оприлюднив кумедний допис у своєму Інстаграм-блозі. Олексій опублікував фото з букетами нарцисів і пожартував, що не дарує дружині ці квіти, адже вона вже має одного нарциса – його.

Дружина: “Купи нарциси, купи нарциси”.

Я: “Навіщо тобі нарциси, якщо у тебе є я”

, – підписав фото Арестович.

Користувачі Мережі оцінили самокритику Арестовича.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Заслужений Нарцис України”;
  • “Почуття гумору просто супер”;
  • “Інтелект –це коли ти вмієш жартувати над собою та ще й доречно та зі смаком”;
  • “Чого тільки не придумаєш, аби квіти не купувати”;
  • “Можна мені таку самооцінку, як у Арестовича?”.

Нагадаємо, Олексій Арестович наразі одружений в третє на жінці на ім’я Анастасія. Вони мають спільного сина, а від двох попередніх шлюбів у Арестовича є ще двоє дітей.

Арестович відмовився подарувати дружині нарциси, тому що у неї вже є він

Анастасія не прагне популярності і медійності. Відомо, що жінка має економічну освіту, але зараз працює в іншій сфері. Дружина Арестовича вивчає психологію і веде проект “Space Love Community”, мета якого – допомогти людям знайти себе. Також Анастасія співає, але це просто її хоббі, співачкою жінка ставати не збирається.