Нова пасія Володимира Остапчука розповіла про плани на весілля та дітей з ним: “Як про це можна мріяти?”

Телеведучий Володимир Остапчук після двох шлюбів будує нові відносини з 22-річною журналісткою Катериною Полтавською. Дівчина розповіла про серйозні плани на спільне майбутнє з ним.

Катерина Полтавська і Володимир Остапчук не виходять вдвох на публіку, але про їх стосунки вже всі знають, тому що вони викладають фото з однаковими сніданками з однієї квартири, з одних і тих самих закладів, розважальних місць і таке інше.

Нова пасія Володимира Остапчука розповіла про плани на весілля та дітей з ним

В своєму Інстаграм-блозі Катя часто спілкується з підписниками. Її постійно засипають питаннями про особисте життя. На цей раз у дівчини запитали, чи планує вона весілля з білою сукнею та чи мріяла про нього. Катерина зізналась, що для неї дивні такі мрії, вона вважає, що саме весілля може бути або бажанням, або не бажанням, і аж ніяк не мрією.

Вона сказала, що хотіла б влаштувати весілля, однак зараз неможливо зробити його таким, яким вона собі його напланувала. Її мрією було і залишається – побудувати щасливу сім’ю, щоб між нею та чоловіком було велике взаємне кохання з турботою і повагою, щоб через роки він продовжував дивитись на неї тими ж очима, що і в самому початку, щоб у них народились здорові діти:

Щоб для мене й доньки він завжди був прикладом, а я – завжди пишалася ним. Весілля нічого за собою не несе, це просто вечірка. Як про це можна мріяти?

Нова пасія Володимира Остапчука розповіла про плани на весілля та дітей з ним

В своєму обгрунтуванні Полтавська показала, що задумується про дітей від Остапчука і хоче народити дівчинку.

З урахуванням досвіду минулих шлюбів телеведучого у Катерини також поцікавились, чи змогла б вона пробачити зраду. Вона перелічила три речі, які б не пробачила ніколи – зраду, розпускання рук і неповагу. На думку дівчини, біля чоловіка жінку має тримати відчуття щастя і взаємності, а не звичка, гроші чи діти:

Коханим не зраджують – і мене не можна переконати у зворотному

, – відповіла Полтавська.

Нова пасія Володимира Остапчука розповіла про плани на весілля та дітей з ним

Нова обраниця Володимира Остапчука зізналась, що дуже з ним щаслива, хоча це перші в її 22 роки відносини взагалі:

Він для мене найкращий. Не дивлячись на те, що немає, з ким порівнювати. Звичайно, є недоліки, як у всіх, але для мене вони прийнятні на фоні всього іншого

, – розповіла дівчина.

Нова пасія Володимира Остапчука розповіла про плани на весілля та дітей з ним