Полякова зізналася, що в її коханого Вадима Буряковського є інша: “Це друга жінка мого чоловіка”

У новому випуску свого шоу "Дорослі дівчата" телеведуча Маша Єфросиніна та співачка Оля Полякова обговорили нову тему та поділилися подробицями особистого життя.

Цього разу дівчата обговорювали тему доленосних рішень, які особливим чином вплинули на їх життя. Під час розмов Оля вирішила поділитися вражаючою історією, яка трапилася з їхнім песиком. Перед цим артистка розповіла про особисті подробиці спільного життя з чоловіком та як до цього власне причетна Мімі. Виявляється, чотирилапа “подружка” стала справжньої дружиною для Вадима Буряковського, чоловіка зірки. Суперблондинка пояснила це тим, що їх цуцик спить в одному ліжку з Вадимом, а сама співачка ні. Посміявшись з цього, Полякова почала розповідати дуже не веселу ситуацію.

Ранком її чоловік Вадим пішов вигулювати шпіца, але назад тварина не прибігла. Дві доби її шукали та всі надії вже погасли, адже був великий мороз і вижити за таких умов справжнісіньке диво. Куди вона поділася було не зрозуміло. Після того як Оля дізналася, що собака зникла, в неї почалася сильна істерика, вона багато плакала. Чоловік також переймався тим, що трапилося, адже це велика втрата для їх родини.  Вона навіть не наважувалася розповісти про це своїм донькам, які зараз перебувають за кордоном.

Оля Полякова зі своїми чудовими донечками
Оля Полякова зі своїми чудовими донечками

Приїхавши додому після тижня тяжкої роботи, співачка пішла до лазні і сиділа там тривалий час, немов її, щось тримало. У цей момент Полякова почала кликати їх манюню, не знає, на що вона сподівалася, але песик вийшов на її голос. Спочатку жінка не зрозуміла, що то Мімі, адже її зовнішній вигляд був жахливий. Після співачка зв’язалася з ветеринаром, який також зазначив, що це, ні що інше, як щасливий випадок.

Справжнє диво, що з тваринкою все залишилось добре.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.