Донька Ольги Сумської Антоніна Паперна зробила вибір: більше зіркова матуся не зможе виправдати свою дитину

Старша донька Ольги Сумської, вже понад рік замовчує ситуацію про війну в Україні. Невже Тоня Паперна зрадила неньку та обрала замість рідної країни чоловіка?

Тоня Паперна пішла стопами матері та батька, також стала акторкою. Вступити до навчального закладу вийшло не відразу,  але так власне і розпочалося її життя на росії. До цих пір Антоніна проживає у москві зі своїм чоловіком-росіянином – Володимиром Ягличем.

Мовчання дорівнює зраді?

Донька Народної актриси разом зі своїм судженим, мовчать про вторгнення з боку країни, де вони проживають. Відвідують світські вечірки на яких також бувають присутні фанати режиму. Володимир Яглич не коментує ситуації, від початку повномасштабного вторгнення у нього з’явилося лише два дописи – вітав з 9 травням, а також написав про смерть Сергія Пускепаліса, який підтримував війну проти України.

Акторка Ольга Сумська зі своєю старшою донькою
Акторка Ольга Сумська зі своєю старшою донькою

Звичайно українці не змогли пробачити такої поведінки і активно почали її хейтити, а також під удар потрапила її зіркова мама Ольга. Їй прилітали запитання, що це відбувається, невже її донька зрадниця? Сумська постійно заступалася за свою дитину, намагалася її вигородити за захистити, пояснюючи це тим, що вона просто боїться говорити, адже в Тоні маленькі діти. Проте сама Паперна розставила всі крапки над “і”, коли з’явилася на російській вечірці, а зовсім нещодавно обмежила доступ до своєї сторінки українцям.

Тепер для українців інстаграм Антоніни виглядає так
Тепер для українців інстаграм Антоніни виглядає так

Для української акторки ця тема дуже болюча, адже вона не має змоги навіть побачитися з онуками, які також знаходяться на росії, а спілкуватися по телефону треба досить обережно, бо вони прослуховуються.

Тепер не зрозуміло, що буде говорити її зіркова матуся, адже всі її попередні аргументи, донька знову підбила своїми вчинками.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.