Євген Кошовий святкує ювілей: хто вітав телеведучого та скільки років лисій голові

Женя Кошовий - відомий комік, шоумен, та ведучий вчора відсвяткував своє 40-річчя. Актора привітали багато різних зірок, а також підписників, які слідкують за соціальними мережами зірки

7 квітня український телеведучий Євген Кошовий відсвяткував своє 40-річчя. Цього разу без торту та кульок, проте на офіційній сторінці студії “Кварталу” з’явилося відео, де актора вітають з днем народження. У зйомках брали участь не тільки команда гумориста, а й військові та волонтери, які побажали “дяді Жені” тільки найкращого. Зіркові колеги не залишили коміка без вітань і вчора цілий день активно його поздоровляли. Так звану “естафетну паличку” перехопили підписники, які також приєднались до побажань та залишили купу коментарів під відео.

Зірка студії “Квартал 95” Женя Кошовий у своєму Інстаграмі ніяких дописів не публікував, тому наразі не відомо, як саме він відсвяткував своє 40-річчя.

Шоумен також займається волонтерством, активно з командою допомагає ЗСУ. У його соціальних мережах можна побачити купу звітів про ту чи іншу допомогу, яку він передає нашим захисникам.

Євген Кошовий передав хлопцям 10 морських дронів

Війна показала людей наскрізь, хто готовий активно допомагати заради швидшої перемоги, а хто навпаки чекав моменту, щоб перейти на бік ворога. Проте більшість українських зірок не зрадили країну та зараз злагоджено працюють для того, щоб пришвидшити кінець війни. Займаючись важливими справами на різних фронтах, кожен наближує нас до омріяного дня. Виключенням не став і Євген Кошовий, який на початку вторгнення не покинув країну, а відразу став у ряди волонтерів, які постійно розширюють свою допомогу та намагються закривати нагальні проблеми військових разом з українцями.