45-річна Євгенія Власова з’явилася після довгої відсутності: заговорила про Бога і всепоглинаючу любов

9-го квітня українська співачка Євгенія Власова відзначила свій ювілей. Артистці виповнилося 45 років і в честь свого дня народження, вона вирішила поділитися з підписниками своїми роздумами.

Євгенія Власова – улюблениця багатьох, виконавиця легендарної пісні “Ветер надежды” вчора відсвяткувала свій ювілей, артистці виповнилося 45 років. Співачка поділилася своїм особистим та щирим. У інстаграмі зірки з’явився допис, який описує її внутрішній стан. Артистка розповіла, що в неї відбулася так звана переоцінка цінностей, адже життя було з нею жорстоке і вона знає як це, коли боляче. Жінка відчула, що матеріальні блага, наявність коханої людини та друзів – не є головним.  Важливо крізь життя пронести – любов, бо без неї не буває нічого.

Під час війни зірка твердо промовила про свою позицію, вона із самого початку була з Україною та вірила в краще. Навіть просила допомоги серед підписників, адже її брат став справжнім волонтером, який потребував підтримки. Через деякий час Євгенія знову раптово зникла, ніяких публікацій в Інстаграмі не було.

Зірка нульових відсвяткувала своє день народження

Всі знають, що пік популярності Жені припав на середину “нульових”. Тоді вона активно працювала і змогла випустити ремейк пісні “Лімбо”, “О тебе” та багато інших. Завдяки своїй плідній праці Власову почали впізнавати, вона набула популярності. І в цей час артистка різко зникла, як виявилося пізніше у співачки була тяжка недуга. Євгенія на початку кар’єри змогла підкорити кожного своїм голосом та харизмою, тому раптове зникнення приголомшило  її шанувальників. Їй вдалося з усім впоратися, але такої популярності вона вже не мала.

Євгенія Власова поділилася своїми роздумами з підписниками