44-річна Євгенія Власова віддала свій хіт Дантесу і не збирається назад на сцену: що стало з зіркою 2000-х

Українська співачка Євгенія Власова декілька разів зникала зі сцени і поверталася назад, але зараз про неї майже не чутно. В статті читайте, чим зараз займається зірка.

Євгенія Власова була популярною співачкою в 2000-х роках. Її хіт “Ветер надежды” знають всі люди того покоління, цю пісню навіть заспівав на своєму першому сольному концерті після повернення на сцену Володимир Дантес з дозволу авторки. А де ж сама Власова?

Куди зникла з шоу-бізнесу Євгенія Власова

Женя народилася в творчій сім’ї. Її батько співав в капелі імені Левка Ревуцького, а мати була актрисою. Захоплення музикою у Власової з’явилося в ранньому дитинстві. Закінчивши школу, вона вступила в музичне училище імені Глієра, на перших курсах вже співала в клубі “Голлівуд” і почала заробляти гроші, які допомогли їй забезпечувати маму і брата, тому що батько пішов коли вона була маленькою і не допомагав родині.

В 2000 році Власова познайомилася з продюсером Дмитром Костюком, за якого в 2004 році вийшла заміж через вагітність і залишила сцену. Шлюб не став щасливим, Євгенія пішла від чоловіка і сама ростила дочку Ніну, відновила кар’єру, але потім знову зникла.

Євгенія Власова віддала свій хіт Дантесу і не збирається назад на сцену
Євгенія Власова віддала свій хіт Дантесу і не збирається назад на сцену

Пізніше стало відомо, що це зникнення було пов’язано з проблемами зі здоров’ям. Їй поставили невірний діагноз, виписали невірне лікування і це викликало багато інших ускладнень.

В 2019 році Власова випустила першу після довгої перерви пісню “Відчуття”. Взяла участь в проекті “Танці з зірками”, але повертатися на велику сцену не стала і не збирається, тому що їй некомфортно в цій сфері:

Я не готова більше робити те, що потрібно. Я хочу робити те, що я хочу

, – коментувала Власова своє зникнення з шоу-бізнесу.

Євгенія Власова віддала свій хіт Дантесу і не збирається назад на сцену
Євгенія Власова віддала свій хіт Дантесу і не збирається назад на сцену

Зараз Євгенія Власова іноді викладає нові публікації в Інстаграм-блозі, а також притримується патріотичної позиції з моменту повномасштабного російського вторгнення на територію України.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.