Тіна Кароль розповіла про нову свекруху під час концерту: вони довго обіймалися

Тіна Кароль нарешті розповіла про найкращого чоловіка у своєму житті, а також на концерті всім показала маму цього загадкового чоловіка. Вони довго обіймалися, а їм всі аплодували

Відома українська співачка Тіна Кароль вирушила в концертний тур, вчора артистка відвідала Молдову. Батьківщину знаменитого мачо Дана Балана з яким їй постійно приписували різні романи. Під час свого виступу Кароль зупинилася та розказала, що в залі знаходиться мама Дана- Людмила. Жінки тепло привітали одна одну, із-залу для його мами лунали оплески, які довгий час не закінчувалися. Артистка подякувала їй за такого чудового сина і наголосила, що та народила справжнього красеня, який зайняв другу сходинку після сина Веніаміна, в серці української співачки.

Фрагмент з концерту Тіни, де вона дякує мамі Балана
Фрагмент з концерту Тіни, де вона дякує мамі Балана

“Роман” із колегою по проєкту

Красуні Тіні Кароль постійно приписували романи, які більше, ніж чутки не підтверджувались, тому виключення з Даном Баланом чекати не довелося. Активно ширилися думки, що молдавський чоловік зміг розтопити серце української артистки. Зазвичай ці чутки підігрівалися на проєкті “Голос країни”, адже неозброєним оком можна було побачити ту хімію, яка кружляла навколо колег. Однак Тіна змогла все заперечити і сказала, що флірт – це гра напівтіней романтики. Нав’язати кохання неможливо, вони були щирі і то їх історія.

Кароль тісно прижимається до Балана
Кароль тісно прижимається до Балана

Така відповідь не змогла точно запевнити їх шанувальників, що вони просто колеги або друзі, тому більшість досі губиться в здогадках і не розуміють, що ж насправді відбувається між колегами

Креативний продюсер Володимир Завадюк прокоментував чутки, які швидко заполонили інформаційний простір, на його думку, це навмисно влаштований хайп, який чудово підвищує рейтинги артистам та власне проєкту в якому вони судді, тому ніякого кохання там немає.

Популярне

Схожі статті

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.