Настя Каменських вперше прокоментувала розлучення з Потапом і зробила гучну заяву: репер не став мовчати

Останнім часом в Мережі ширяться чутки про те, що найвідоміше зіркове подружжя українського шоу-бізнесу Потап і Настя Каменських знаходяться у процесі розлучення. Співачка вперше прокоментувала здогадки публіки.

Про те, що у Потапа і Насті Каменських проблеми у стосунках почали говорити ще восени 2022 року. Зіркове подружжя, яке раніше скрізь з’явилися разом і регулярно публікували романтичні фото, перестали разом з’являтися на публіці. Вони навіть у різні дні повернулися в Україну після довгого перебування за кордоном через війну.

Чутки підігрілися після того, як колишня підопічна Потапа співачка Gip C публічно звинуватила репера в зрадах Насті Каменських. Так, молода співачка заявила, що Потап регулярно схиляв її та інших підопічних співачок до “кар’єри через ліжко”.

Настя Каменських прокоментувала розлучення з Потапом

Незважаючи на те, що вже півроку Мережа гудить чутками про розлучення Потапа і Каменських, вони ніяк це не коментували. Втім, нещодавно Настя вперше дала чесну відповідь про свій шлюб. Так, днями співачка брала участь у благодійному концерті у Києві. Прямо на сцені вона вирішила відповісти на питання, які найбільше хвилювали її прихильників. Звісно, що шанувальники  співачки в першу чергу почали цікавитися її особистим життям і запитали про розлучення з Потапом. Настя Каменських впевнено відповіла, що у неї все добре з особистим життям і з чоловіком розлучатися вона не збирається.

На наступне питання глядачів, де Потап і куди він зник, Настя відповіла досить різко:

Сонечко, ми ж не близнюки ходити разом. Треба Потап? Подзвони йому, напиши йому і запитай у нього.

Настя Каменських вперше прокоментувала розлучення з Потапом

В коментарях під відео з концерту з’явився і Потап. Чоловік написав короткий коментар: “Браво”.

Настя Каменських вперше прокоментувала розлучення з Потапом

До слова, благодійний концерт, на якому Настя Каменських заспівала всього дві пісні – це був перший концерт, де з’явилася артистка після повідомлення про хворобу. Так, декілька тижнів назад співачка повідомила прихильникам про перенесення її концертів через хворобу. У Каменських діагностували новоутворення у голосових зв’язках, через що вона втратила голос. Співачка зізналася, що їй потрібне серйозне лікування, оскільки в неї є ризик втратити голос назавжди. На благодійному концерті Каменських співала дещо хворобливим голосом і не могла витягнути високі ноти, втім, голос до неї вже повертається і співачка йде на поправку.