“Грайлива кішечка “. Настя Каменських показала нову стрижку і пофліртувати з шанувальниками – ось за що Потап її любить

Популярна українська співачка Настя Каменських любить дивувати новими і несподіваними образами.

Зараз співачка вирішила порадувати шанувальників в Інстаграм новим іміджем і зачіскою – стала брюнеткою і зробила чубчик. Доповнила все це обідком з вушками кішечки, і грайливо позувала на камеру. Тепер зрозуміло що в ній знайшов Потап, і чому пішов від Ірини Горової до Насті Каменських.

(ВІДЕО) Каменських на камеру показала свій грайливий настрій: незрівнянна

“Я сподіваюся, це станеться в реальному житті. Мені здається, це та суперсила, якою хочуть володіти всі дорослі дівчатка. Згодні? “, – так підписала свій Тік-Ток ролик співачка NK. Шанувальники в коментарях засипали дівчину компліментами, і відзначили, що у неї відмінна фігурка.

Відзначимо, недавно Настя Каменських повернулася з закордонної відпустки, де була без Потапа. Потап в цей час перебував на зйомках в США. Відразу після повернення з курорту Настя ошелешила фоловерів поповненням – її улюблена собачка Мімі народила цуценят. І Настя запропонувала прихильникам придумати для них імена.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.