Коханець Кацуріної Володимир Дантес побачив у потязі дівчину, яка змінила його життя: “Я з тобою одружуся”

Зустрітися, закохатися та прожити все життя разом - мрія багатьох. Та життя настільки непередбачуване, що ніколи не знаєш, яка людина зможе його перевернути догори дригом. В цьому на власному досвіді впевнився Володимир Дантес.

Нове кохання Володимира Дантеса вже перестало бути таємницею для широкої публіки. Даша Кацуріна – молода, стильна, приваблива дівчина, має власний бізнес та двох дітей. Зараз вона знаходиться у Польщі з малечею, а Дантес їх провідує та залишається навіть з ночівлею. Після пара пише відверті повідомлення один одному, хоча й роблять вид, що тримають таємницю про себе.

Парадокс лише в тому, що колишні закохані Дорофєєва-Дантес були близькими друзями з сім’єю Кацуріних, а зараз немов просто помінялись парами, адже й Надя зустрічається з екс-чоловіком Даші.

Даша Кацуріна в купальнику показала, як Дантесу пощастило з нею
Дантес та Кацуріна у спільному відео з закликом допомогти тваринам

Та чи надовго на цей раз вдасться втриматись у стосунках хлопцю? Якщо пригадати історію кохання з Дорофєєвою, то взагалі важко уявити їх один без одного. Здавалося, що їх кохання витримає всі випробування.

Як казав сам Володимир Дантес, випадкове знайомство у потягу з Надією змінило його життя на завжди. На той час вони були практично дітьми: йому всього 23, їй 21. Та вже через годину після знайомства Дантес заглянув у купе Надії та сказав, що вона стане його дружиною. Так і вийшло, хоч і не одразу. Разом пара була трохи більш як 10 років. Спільних дітей не було, бо, як вони розповідали в інтерв’ю, ще занадто молоді та живуть дуже напруженим життям.

Ще закохані та щасливі Дантес та Дорофєєва на віпочинку
Ще закохані та щасливі Дантес та Дорофєєва на відпочинку

Після розлучення вони доволі довго не могли почати нові стосунки. Присвячували пісні один одному, намагалися не виносити інтимні подробиці свого життя на загал. Та час лікує в будь-якому випадку. І те, що здавалося вічним, може стати лише згадкою. Надія і справді змінила Дантеса, стала його музою та допомогла досягти успіху на українській сцені.

А зараз поруч не менш талановита та гарна дівчина, з якою Володимир виглядає дуже щасливим. Він бавиться з її дітьми, знімає смішні фото та відео з Дашею для своїх фанатів. Може, саме в цей раз Дантес знайде своє кохання на все життя?

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.