Як виглядає розкішна квартира Ксенії Мішиної посеред Києва: двоповерхові апартаменти в мінімалістичному стилі

Відома українська актриса Ксенія Мішина дала нове інтерв'ю, яке пройшло в її квартирі. Зірка живе в розкішних двоповерхових апартаментах в столиці України.

Ксенія Мішина після участі в шоу “Холостячка” тривалий час жила і будувала стосунки з переможцем Олександром Еллертом, однак в результаті пара розпалась. Вони жили на зйомній квартирі, а пізніше актриса купила свої власні чотирикімнатні апартаменти, в якій планує втілити всі ідеї, як вона бачить дім мрії.

Мішина житиме в одному з столичних житлових комплексів на Лівому березі Києва і збирається повністю її перепланувати та змінити вигляд житла. Знаменитість обіцяла ділитись з фанатами подробицями та етапами ремонту в Мережі, але почалась повномасштабна війна, яка змусила змінити плани.

Декілька місяців Ксенія разом із сином Платоном жила в Хорватії, де у неї були зйомки, а після повернення в Україну вона в’їхала в орендовану двоярусну квартиру, в якій побував Слава Дьомін під час інтерв’ю.

Як виглядає розкішна квартира Ксенії Мішиної посеред Києва
Як виглядає розкішна квартира Ксенії Мішиної посеред Києва

В минулому до акторської кар’єри Ксенія Мішина працювала ріелтором. Зараз вона знімає квартиру і зі своїм досвідом змогла виторгувати собі знижку на орендну плату. Зірка розповіла:

У мене дуже класні орендодавці і вони на початку війни мені допомагали. Я нічого не платила, але потім коли у мене з’явилася можливість, ну тобто ми домовились. Я ж розумію, люди теж заробляють, це теж їх дохід і я якщо є – плачу нормально, якщо немає я можу сказати і вони підуть мені назустріч.

Як виглядає розкішна квартира Ксенії Мішиної посеред Києва
Як виглядає розкішна квартира Ксенії Мішиної посеред Києва

За свою квартиру в місяць Ксенія Мішина платить 20-25 тисяч гривень. Вона виглядає дуже сучасно, світлий мінімалістичний інтер’єр, панорамні вікна з неймовірно гарним видом на місто, спальня актриси знаходиться на другому поверсі. Кухня компактна, але дуже витримана, об’єднана з гостиною кімнатою. У спальні Мішиної скошена стеля з вікном, велике ліжко і шафа.

Як виглядає розкішна квартира Ксенії Мішиної посеред Києва
Як виглядає розкішна квартира Ксенії Мішиної посеред Києва

Нагадаємо, з батьком свого сина Платона Ксенія не спілкується. Він вийшов на зв’язок після 24 лютого, однак був зацікавлений не дитиною, а колишньою коханою, тому Мішина повністю і назавжди обірвала спілкування з ним.

Популярне

Схожі статті

Який манікюр найчастіше робить Настя Каменських: цей стиль ніколи не пасуватиме Тіні Кароль (Фото)

Настя Каменських – одна з найстильніших жінок українського шоу-бізнесу. Вона не лише гарно одягається, а й робить найбільш трендовий манікюр у цьому сезоні.

Рецепт привезла з-за кордону. Тепер усі випрошують ці секрети: соковиті млинці з начинкою по-арабськи

Млинці знайомі всім нам із дитинства, це проста і смачна страва на будь-який момент. У їхнє приготування можна додати креативу. Сьогодні ми підготували ситний рецепт млинців із начинкою по-арабськи.

Беру 10 грамів желатину на 100 мл води: нереально смачний десерт з кефіру. Замість торта “Бите скло”

Приготуємо десерт на основі кефіру, який можна смакувати навіть тим, хто дотримується дієти. Доповнюйте суфле улюбленими ягодами й створіть свій ідеальний рецепт.