Христина Остапчук зізналася, звідки у неї гроші на квартиру, офіс і Мальдіви: “Все купив батько бізнесмен”

Колишня дружина відомого українського телеведучого Христина Остапчук пролила світло на свої доходи та розповіла, як їй вдалось назбирати собі на квартиру в Києві ще до шлюбу з зіркою.

Після раптового розлучення з Володимиром Остапчуком його колишня дружина Христина почала жити на дві країни – Україну і Австрію, у Відні вона знімає невеличку, але розкішну квартиру, а також вона регулярно їздить в подорожі, нещодавно жінка відпочивала на Мальдівах. Все це викликає у користувачів Мережі безліч питань, звідки у Христини на все це гроші. Вона не вважає доречними такі запитання, тому не розкриває суму своїх заробітків та витрат на життя, але на цей раз в своєму Інстаграм-блозі екс-дружина Остапчука зібрала найпоширеніші докори від хейтерів і відповіла на них. Її найулюбленіше:

  • “Ой, які там збереження в 22”.
  • “Все купив батько бізнесмен”.
  • “Якщо заможні залицяльници – еск*ртниця”.
  • “Та то їй просто пощастило”.
Екс-дружина Остапчука Христина Горняк показала своє тіло з недоліками в купальнику
Христина Остапчук зізналася, звідки у неї гроші на квартиру, офіс і Мальдіви

Христина Горняк-Остапчук відповіла на ці звинувачання та звернулась до ненависників:

А ніколи не запитували себе, чому люди завжди так нарікають, якщо у вас щось виходить? Чому одразу така призма. Думаю, їм просто простіше полити когось брудом, чим прийняти те, що щось в самих не вийшло, або вийшло гірше… Ну ок, якщо це пишуть ображені чоловіки, їм інколи так простіше, і дешевше, але коли жінки, то камон… А де ж солідарність і щира радість за собі подібних?

Шлях до фінансової незалежності Христини почався з її переїзду в столицю на навчання:

Коли я переїхала до Києва, памʼятаю як пішла в модельну агенцію, бо знала, що там непогано платять за рекламу. Коли мені видавали заробіток в доларах, я була в захваті.

В кінці другого курсу я пішла працювати у юридичну компанію, до друзів батьків, де спочатку пройшла всі круги пекла від свого керівника – головного юриста, але завдяки йому я багато чому навчилась і довела собі, що я – цілеспрямована і затята! Ми пропрацювали до завершення навчання, і це був класний досвід і гарна зарплатня. Далі стажування і перший провал на іспиті з нотаріату. Сльози і відчай (не довгий). Бо цілеспрямованість не дала здатись, я пішла на повторний і здала. Щастя!

Колишня Остапчука Христина Горняк висловилась про своє ставлення до чоловіків
Христина Остапчук зізналася, звідки у неї гроші на квартиру, офіс і Мальдіви

Свій перший офіс Христина орендувала за 700 у.е. На її думку, такі гроші для розвитку своєї кар’єри точно можна відкласти, але людям простіше сказати, що вона еск*ртниця і аферистка. Також по життю жінці пощастило з друзями:

Мій друг подарував мені всі нотаріальні штампи, які потрібно для початку, а ще подарували на відкриття контори ноутбук, а самим головним подарунком була співпраця з банками і корпоративними клієнтами, ну от там все і понеслось! Я працювала днями і ночами, мріяла про квартиру! Я не дуже люблю розповідати в цифрах і хвастатись як і де заробляю, і маю на це повне право, але з 18 своїх років я перла, як танк!

Точкою в цій розповіді Христини Остапчук стало її співчуття до хейтерів:

Якщо вам нічого не дарують, або не вмієте відкладати кошти, то це ж не мої проблемки, а ваші, тримайтесь і вчіться! Пост для вас, мої хейтерчики, чекаю коментарі! Дайте жару!

Схожі статті

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.