Куди зникла головна суперниця Софії Ротару по сцені та як вона виглядає: друга смуглянка-молдаванка

Відома українська співачка Софія Ротару давно підкорила сцену, затьмаривши в дев'яностих свою конкурентку Надію Чепрагу, яка була вимушена піти зі сцени.

Софія Ротару на початку своєї музичної кар’єри була не єдина претендентка на статус головної артистки радянської естради. Вона конкурувала з Надією Чепрагою, яка стала популярною на початку сімдесятих.

З ранніх років зірка естради вважалася суперницею схожої на неї Ротару. Чорноброві красуні вели негласне змагання за глядацькі симпатії як у Молдові, так і в усьому СРСР. Публіці завжди було важко виділити якусь одну співачку.

Куди зникла головна суперниця Софії Ротару по сцені Надія Чепрага

Обидві не поступалися один одному ні в голосі, ні у зовнішності: фігура, зріст і вага були практично ідентичні. Однак на сучасних фото можна побачити суттєву різницю у зовнішньому вигляді. Ротару після пластики виглядає молодшою, а Надія Чепрага, яка не є прихильницею таких операцій, зберігає природну красу за допомогою народних методів.

Ця виконавиця не тільки чудово співала, але і складала вірші. На піку своєї кар’єри вона виступала на різних міжнародних фестивалях в Німеччині, Франції та інших країнах. Чепрагу обожнювали в рідній Молдові та за кордоном.

Куди зникла головна суперниця Софії Ротару по сцені Надія Чепрага

Слава співачки пішла на спад в дев’яностих – їй на п’яти наступала Софія Ротару, яка співала хіт про смуглянку-молдаванку. Публіка почала порівнювати артисток і порівняння було не на користь Чепраги. Її називали другою Ротару, забувши про її індивідуальність. Надія розуміла, що їм разом не вистачить місця на одній сцені, тому в результаті повернулась до спокійного розміреного життя. З 2001 року живе в москві.

Куди зникла головна суперниця Софії Ротару по сцені Надія Чепрага

Сьогодні їй 66 років, вона досі вірна своєму яскравому самобутному стилю, хоча й замітно постаріла. Зрідка Надія Чепрага дає виступи. Довгі роки вона була заміжня за економістом Євгеном Літвіновим, який в 2009 році зробив її вдовою. Син зіркової пари сьогодні проживає у Німеччині.

Нагадаємо, Софія Ротару вже теж не дає виступів і не веде концертну діяльність. Артистка важко переживає війну в Україні та всі події, які зараз відбуваються на її батьківщині.