Камалія повідомила про розлучення з Мохаммадом Захуром після 20 років шлюбу: причини та подробиці

Відома українська співачка Камалія вразила публіку неочікуванним зізнанням: вона розлучається зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром після 20 років шлюбу.

Сьогодні, 13 квітня, відома українська співачка Камалія у своєму Інстаграм-блозі повідомила про розлучення зі своїм чоловіком-мільярдером Мохаммадом Захуром.

Співачка не стала вдаватися в подробиці і розповідати, що стало причиною розбрату у сім’ї, але зізналася, що останній рік вони з Мохаммадом мали проблеми у стосунках. Вирішити їх їм не вдалося, тож подружжя прийняли рішення розлучитися.

Хоча ми дуже любимо один одного, ми залишимося розділеними і більше не будемо партнерами у шлюбі, при цьому ми залишаємося партнерами у вихованні дітей.

, – написала Камалія.

Камалія повідомила про розлучення з Мохаммадом Захуром після 20 років шлюбу
Камалія повідомила про розлучення з Мохаммадом Захуром після 20 років шлюбу

Співачка додала, що розуміє, що публіка такого від них не очікувала, але вони – звичайні люди, які мають свої проблеми і негаразди. При цьому Камалія додала, що вони з Мохаммадом будуть в подальшому підтримувати гарні стосунки, адже вони є батьками двох доньок.

Запевняю вас, у майбутньому ми покажемо українцям, як ідеальна родина має продовжувати жити у коханні та злагоді навіть після розпаду.

, – додала Камалія.

Зізнання співачки стало справжньою несподіванкою для публіки. Камалію і Мохаммада Захура вважали однією з найміцніших пар в українському шоу-бізнесі. Всі 20 років подружнього життя вони проявляли один до одного любов та взаємоповагу.

Варто відзначити, що Камалія і Захур пройшли разом по життю багато перешкод. Так, їм 10 років не вдавалося стати батьками: Камалія могла завагітніти, але не могла виносити дітей. Вони пройшли це випробовування і доля подарувала їм двох доньок-двійнят Арабеллу і Мірабеллу.

Камалія повідомила про розлучення з Мохаммадом Камалія повідомила про розлучення з Мохаммадом Захуром після 20 років шлюбу
Камалія повідомила про розлучення з Мохаммадом Захуром після 20 років шлюбу

Вони жили в достатку, а Захур постійно балував свою дружину і доньок. В одному із давніх інтерв’ю Камалія навіть хизувалася, що чоловік їй дарує дуже коштовні подарунки, зокрема особистий літак. Також Мохаммад підтримував Камалію у її творчості і фінансував її музичні проєкти.

Нажаль, ця східна казка була не вічною. Після 20 років шлюбу Камалія знову стала вільною.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.