Олексій Арестович зворушливо привітав свою третю дружину з днем народження: “Я тобі зобов’язаний”

Колишній позаштатний радник Офісу Президента України Олексій Арестович показав свою дружину в її день народження. Як виглядає Анастасія Арестович, дивіться далі в матеріалі.

14 квітня дружина військового аналітика Олексія Арестовича Анастасія святкує день народження. В цей день Олексій вирішив особливим чином привітати свою кохану у своєму Інстаграм-блозі.

Він опублікував її фото і написав водночас кумедне і зворушливе привітання:

– Де мій подарунок?..

Я одного не розумію:

– Який ще тобі подарунок потрібний?!!

– З Днем народження, лялечка золота.)

Ти людина, якій я зобов’язаний  98% всього.

, – написав Арестович.

Користувачі Мережі долучилися до привітань в коментарях:

  • “Захоплююсь, які прекрасні дружини! Що у Зеленського, що у Арестовича! Надзвичайно гарні жінки”;
  • “Вітаю! Хай у вас все буде гаразд”;
  • “Вітаю. Хай цей рік буде роком перемоги. Вона у вас прекрасна леді.”;
  • “Ви мабуть рідні душі. Навіть зовні якось схожі”.

До слова, Анастасія – третя дружина Олексія Арестовича, в шлюбі вони виховують сина.

На відміну від свого чоловіка, Анастасія не прагне популярності та уникає медійності. Відомо, що жінка має економічну освіту, але за фахом не працює. Зараз Анастасія вивчає психологію і має власний проєкт “Space Love Community”, який допомагає людям знайти своє покликання.

Як виглядає дружина та син Олексія Арестовича

Нагадаємо, Олексій Арестович – спірна особистість в українській політиці. Публіка про нього дізналася після початку повномасштабної війни в Україні. Олексій декілька разів на день виходив на зв’язок з українцями, розповідав про ситуацію на фронті і заспокоював. Комусь Арестович дуже подобається, а хтось його недолюблює. Втім, варто віддати йому належне, адже Арестович мав дуже серйозну місію на початку війни. Він заспокоював українців, давав надію і стимул боротися і не опускати руки.

Зараз за Ютуб-каналом Олексія Арестовича слідкують понад 1,5 млн людей і, незважаючи на його неідеальну репутацію, на його думку та оцінку опираються багато людей.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?