Павло Зібров привітав наших захисників напередодні великого свята: приємна атмосфера та чудовий настрій

Народний артист України Павло Зібров привітав музичним виступом наших захисників та захисниць напередодні Великодня. Всі відпочили душею та мали чудовий настрій, а також артист носив на руках свою шанувальницю.

Народний артист України Павло Зібров опублікував у своєму Інстаграмі допис, в якому розповідає, що вирішив напередодні прийдешніх свят поздоровити всіх, хто допомагає нашій країні в такий нелегкий час. Музичне вітання лунало для захисників та захисниць, їх родин, волонтерів та медиків. Павло Зібров відзначає, що атмосфера була дуже тепла та приємна, всі підняли бойових дух і ,звичайно, відпочили душею.

Весь концертний зал був повністю зайнятий, всі радо прийшли на таку подію, але найбільше пощастило маленькій шанувальниці Павла Зіброва, адже він носив її на руках та обіймав. Дівчинка не була проти, а навпаки поринула у веселу атмосферу та допомагала артистові виступати.

Це не перший благодійний концерт Павла Миколайовича, він постійно  допомагає військовим та передає кошти на все необхідне. Спочатку повномасштабного вторгнення він з дружиною виїхав до Іспанії, де його друг допоміг йому із житлом, а через декілька днів його зустріли українські волонтери, які запропонували робити концерти. Відповідь довго чекати не довелося і артист активно почав працювати. Із Зібровим зв’язалися організатори з Америки, які також запропонували йому взяти участь у фестивалі, на якому вдалося заробити 30 тисяч доларів за один вечір.

Павло Зібров та його дружина Марина

Не дивлячись, на подавлений настрій він зміг взяти себе в руки та почати працювати заради наших військових, щоб забезпечити їх всім необхідним.

Також Павло Миколайович не став засуджувати артистів, які не пішли за власною ініціативою до ЗСУ, адже хтось має допомагати із тилу.

Він залюбки зустрічається з військовими та підіймає всім бойовий дух, адже лікувати піснею в нього виходить найкраще з усього. Не важливо, де б знаходився артист і в яких умовах йому довелося працювати. Проте є дещо, про що жалкує співак, йому б хотілося повернутися назад у юнацтво та змінити  вид діяльності, бо раніше артист мріяв стати льотчиком і зараз мав би змогу допомагати безпосередньо на фронті.