Де працювала і чим займалась Олена Зеленська до того, як стала дружиною Президента: мала творчу професію

Олена Зеленська багато років була у тіні свого зіркового чоловіка, втім зараз їй довелося стати публічною особистістю, адже вона носить гордий статус першої леді України.

Олена Зеленська ніколи не прагнула медійності і уникала публічності. Знайомі Олени запевняють, що публічність – це не її, тож після того, як Володимир Зеленський став Президентом України, Олені довелося звикати до нового статусу і до того, що до неї тепер прикута увага мільйонів українців.

Ким була Олена Зеленська до того, як стала першою леді

Ким була Олена Зеленська до того, як стала першою леді України

Олена Зеленська родом із Кривого Рогу, як і її чоловік. Цікаво, що зі своїм майбутнім чоловіком Олена навчалася в одній школі, але в паралельних класах. Познайомилися близько Олена і Володимир, будучи вже студентами. Тоді Зеленський довго домагався уваги від юної красуні і фактично відбив її від тодішнього хлопця. Олена і Володимир зустрічалися довгих 8 років, аж поки Зеленський не зробив пропозицію руки і серця Олені.

Одружилися Володимир і Олена Зеленська у 2003 році, а вже через рік вони стали батьками: у них народилася дівчинка Олександра. Вдруге подружжя зважидися на дитину у 2013, тоді у них народився син, якого назвали Кирилом.

Як виглядають діти Володимира і Олени Зеленських

Варто відзначити, що Володимир Зеленський здобув славу і популярність не без допомоги своєї дружини.

Олена закінчила університет за спеціальністю архітектор, але жодного дня не працювала по спеціальності. Спочатку вона допомагала своєму чоловікові придумувати мініатюри для КВК, а пізніше стала співавторкою студії Квартал 95 і писала сценарії для шоу. Вона писала, як для “Вечірнього кварталу” так і для “Жіночого кварталу”.

До 2019 року Олена Зеленська була зовсім не публічною особою і навіть не вела соціальні Мережі. Втім, після отримання статусу першої леді їй довелося багато працювати над собою, адже тепер до неї прикута увага мільйонів людей.

Ким була Олена Зеленська до того, як стала першою леді України

Цікаві факти про Олену Зеленську

Хрещена мама Олени Зеленської є акторка студії “Квартал 95” Олена Кравець. Справа в тому, що Олена була не хрещеною в дитинстві і лише в дорослому віці вирішила пройти цей обряд. Тоді жінка попросила свою подругу і колегу чоловіка стати її хрещеною мамою.

Згідно з декларацією, Олена Зеленська є власницею двох квартир і автомобіля Mercedes-Benz Матіс.

Олена Зеленська була проти того, аби її чоловік висував свою кандидатуру на пост Президента України. Втім, коли Володимир Зеленський прийняв це рішення, Олена його підтримала.