Гріша Решетнік показав, чим займається у свято Великодня: діти та кохана дружина поруч

Український телеведучий Григорій Решетнік поділився сімейними знімками та показав свою родину в повному складі. Діти артиста дуже схожі на свого зіркового тата. Вони дуже підросли, їх майже не впізнати.

Григорій Решетнік привітав своїх підписників із світлим святом – Великоднем. Побажав, щоб цей рік подарував українцям перемогу, злагоду, мир та щастя. Такі побажання телеведучий підкріпив сімейними фотографіями. Поруч лише найближчі та найрідніші Григорія.

 

Решетніка вважають зразковим чоловіком і татом, адже за такий довгий час його роботи на телебаченні, він ніяким чином не підмочив своєї репутації, а навпаки зарекомендував себе відповідальною та серйозною людиною, яка багато працює, щоб утримувати свою багатодітну родину. Сім’ї Григорія можна лише позаздрити, він багато років одружений на своїй коханій дружині – Христині Решетнік, яка подарувала йому трьох дітей. Хлочики дуже схожі на свого зіркового татуся.

Зіркова родина в повному скаді

Дружина ведучого повністю віддала себе родині та займається вихованням нащадків, хоча вона також має досвід роботи на телебаченні. Після першої вагітності, жінка не думала кидати свою роботу, а навіть в декреті допомагала чоловіку з його справами. Проте зараз Христина чудова мама, яка веде свою сторінку в Інстаграмі, займається блогерством. Мама трьох дітей обходиться без нянь та іншої додаткової допомоги, вона знає, що їй робити і як знайти підхід до кожного. Вона вважає, що діти не є перепоною для подорожей, тому завжди подорожують всією сімє’ю.

Христина Решетнік дружина відомого українського телеведучого

Навіть під час масованих ударів по Україні, їх родина не покидала Київ, а вже згодом було прийняте рішення тимчасово переїхати до Івано-Франківська.