Алла Пугачова привітала всіх зі святом, проте публіка звернула увагу на інше: що вона з собою зробила?

Алла Пугачова привітала своїх фанатів зі світлим святом Великодня. Примадонна виклала фото, де вона в довгій сукні та з ідеальною зачіскою. Підписники засипали її компліментами.

Примадонна привітала всіх зі святом Великодня, проте найбільше в її дописі вражає зовнішній вигляд співачки, адже вона виглядає – неймовірно. 74-річна дружина Максима Галкіна опублікувала знімок в Інстаграмі на якому позує в довгій сукні з квітковим принтом, яка ідеально підкреслила її фігуру.

 

Підписники Алли Борисівни відразу “засипали” її компліментами та почали писати, що з кожним роком жінка все гарніше. Однак є ті, які не розуміють, які секрети приховує від всіх артистка, щоб мати змогу виглядати так в її роках.

День народження Примадонни

Зовсім нещодавно Примадонна святкувала своє день народження, одним з перших її привітав Максим Галкін, який опублікував зворушливе відео, в якому були зібрані різні кадри із концертів, зйомок та кліпів Пугачової. Не дивлячись, на постійні чутки, що зіркова пара буде розходитись, вони всім наперекір продовжують жити та насолоджуватись кожною хвилиною.

Зіркове подружжя: Максим Галкін та Алла Пугачова
Зіркове подружжя: Максим Галкін та Алла Пугачова

Ліза та Гаррі

Діти Алли та Максима відвідують місцеву елітну гімназію в Ізраїлі, куди родина була змушена переїхати через свою політичну позицію. Відомо, що за навчання Лізи та Гаррі, зіркове подружжя витрачає близько мільйона гривень на рік за кожного. Не дивлячись на різку зміну обстановки, діти швидко пристосувалися до такого ритму життя, адже як і раніше вільного часу в них майже немає.  Вони активно вивчають три мови: французьку, англійську та іврит. Позаучбовий час діти займаються ще з приватним репетитором. Гарік вчиться володіти ораторською майстерністю, а Лізу мама вчить вокалу та грі на фортепіано.

Вся родина в поновму складі
Вся родина в повному складі

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.