Стало відомо, чим насправді хворіє Олег Винник і як проходить його реабілітація: “Ніхто не хотів озвучувати”

Щодо відомого артиста Олега Винника ширилося багато чуток. Співак зник з інфопростору після початку повномасштабної війни в Україні. Втім, у нього на це є вагомі причини.

Олег Винник колись був улюбленцем українських жінок. Образ ловеласа і красунчика підкорив публіку, а його “Ніно” звучала з кожної “праски”. Втім, його кар’єра в Україні зруйнувалася так же швидко, як і почалася. З улюбленця публіки Винник перетворився у “втікача”, якого зараз активно хейтять.

Так, як відомо, після початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник різко зник з інфопростору. Пізніше стало відомо, що співак виїхав до Німеччини, де він має власну нерухомість, а також там проживає його син. За рік війни Винник не дав жодного коментаря з приводу свого від’їзду, втім представниця артиста запевнила, що в Німеччині Олег лікується. Про таємничу хворобу Винника розповіла і його подруга та колега Оля Полякова. Співачка запевнила, що Олег дійсно хворіє, але діагноз Полякова називати не стала, мотивуючись тим, що Винник сам розповість, якщо захоче.

Оля Полякова запевняє, що Олег Винник проходить у Німеччині лікування

Думка публіки розділилась: хтось повірив у проблеми зі здоров’ям Винника, а хтось вважає, що співак просто втік з України через війну і знайшов для себе хорошу відмазку.

Нещодавно в Мережі вперше назвали діагноз Винника. Так, блогер Богдан Беспалов на своєму Ютуб-каналі заявив, що артист хворіє на онкологію. Так, блогер розповів, що це начебто вже не таємниця давно, втім, відомі українські журналісти не хотіли вголос називати діагноз з причин толерантності.

Хворіє він онкологічним захворюванням. Ніхто не хотів озвучувати діагноз, тому що у нас все толерується

, – заявив блогер.

Богдан Беспалов також припустив, що Винник вже не повернеться в Україну, навіть після закінчення війни. Справа в тому, що Олег Винник вже встиг запатентувати своє ім’я у Німеччині і, схоже, планує саме там будувати кар’єру.

Стало відомо, чим насправді хворіє Олег Винник і як проходить його реабілітація

Нагадаємо, незважаючи на те, що Винник виїхав з України, він допомагає пришвидшувати нашу перемогу. Так, відомо, що артист вже неодноразово передавав позашляховики для ЗСУ.