Син зрадниці Таїсії Повалій розповів про відпочинок у Херсоні на берегу Дніпра: а матір “продалась”

Син відомої української зрадниці Таїсії Повалій розповів про відпочинок в Голій Пристані, що на Херсонщині. Він зробив це в нетиповій манері оповідання у вигляді казки.

Таїсія Повалій ще з 2014 року мала неоднозначну позицію у відносинах між Україною і росією, але після 24 лютого 2022 року все стало ясно – співачка зрадила свою батьківщину, співає українські пісні для росіян на одній сцені з продажними артистами і не збирається повертатись назад.

Її син Денис Повалій має іншу думку та не підтримує росію, проте не пориває стосунки з матір’ю через різні політичні погляди. Чоловік наразі знаходиться за кордоном, де разом з дружиною виховує маленького сина Дем’яна і розвиває свій Інстаграм-блог.

Концерти Повалій у росії масово відміняють
Син Таїсії Повалій розповів про відпочинок у Херсоні на берегу Дніпра

На цей раз син Таїсії Повалій виставив фото Дем’яна та поділився історією про відпочинок в Херсоні, яку написав українською мовою:

Маленькому Бунюнькові десь шість рочків. Він вже полюбляє грати в шахи, особливо надворі зі своїм товаришем Уркою Фундуруксом. Одного разу Бунюньк загубив дуже цінну фігуру – чорну туру. Він знав, що Урка більше любить доміно та шашки, того вирішив потайки взяти таку саму фігурку з Урчиного дорожнього набору “3 в одному”, який тому подарував батько Андрій. Настало літо й пора, як завжди, їхати на відпочинок до Херсону. Звісно, що улюблений шаховий набір з собою. Гола Пристань, п’ятий причал. Батько суворо наказує Бунюнькові нікуди не йти самому, а чекати поки той повернеться з магазину. Але маленьке неслухнятко й не думало “сидіти на ціпку” і пішло шукати пригод на берег Дніпра через лісові хащі. Картина маслом – сідає сонце, якийсь радянський турист сушить білу “алк*голічку” прямо на гилляці, невідома сила тягне Бунюнька до води, його погляд зупиняється на жовтому піску – щось чорніє: “Може якийсь жук, – подумав хлопчик. Піднімає, обтрушує бруд – Ти ба! Це ж моя чорна тура!!! Мабуть якось під землю провалилася і течією прибило до мене”. І лише через декілька років, після енної кількості поцуплених у того самого Андрія Фундрукса цигарок, наш герой збагнув, що то була не течія, а “рука Господа”, яка немов натякала – не вкради…

Свою оповідь Денис Повалій закінчив словами: “Усі персонажі видумані, але засновано на реальних подіях”.

Син зрадниці Таїсії Повалій розповів про відпочинок у Херсоні на берегу Дніпра: а матір "продалась"
Син зрадниці Таїсії Повалій розповів про відпочинок у Херсоні на берегу Дніпра

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.