У Олега Винника відреагували на чутки про онкологію і остаточний переїзд до Німеччини: “Звідки інформація?”

Не так давно Мережу заполонила інформація про те, що Олег Винник вже більше року проходить лікування в Німеччині, адже хворіє на онкологію. Втім, ці чутки вже встигла спростувати представниця артиста.

Олег Винник зник з інформаційного простору, як тільки почалася війна в Україні. Вже більше року артист знаходиться в Німеччині, де має власну нерухомість і не виходить на зв’язок зі своїми прихильниками. У травні минулого року представниця артиста дала невеликий коментар ЗМІ, в якому заявила, що Винник не втік з України, а виїхав в Німеччину проходити лікування. Втім, чим саме хворіє Олег жінка не розповіла.

Розкрито таємницю зникнення Олега Винника
У Олега Винника відреагували на чутки про онкологію і остаточний переїзд до Німеччини

За останній рік в Мережі ходило багато чуток. Хтось вважає, що Винник нічим не хворіє, а лише прикривається вигаданою хворобою, щоб пояснити свою втечу. Інші вважають, що артист дійсно хворий та ще й чимось серйозним. Нещодавно відомий блогер Богдан Беспалов заявив, що Винник хворіє на онкологічну хворобу. Блогер розповів, що має власні джерела інформації і точно впевнений у своїх словах. Також Богдан Беспалов заявив, що Винник вже запатентував своє ім’я у Німеччині і зробив з цього висновок, що тепер артист не збирається повертатися в Україну навіть після війни, а має намір будувати кар’єру у Німеччині.

Як сьогодні виглядає Олег Винник
У Олега Винника відреагували на чутки про онкологію і остаточний переїзд до Німеччини

Ця інформація поширилася по всіх ЗМІ і, схоже, дійшла і до самого Винника. Так, артист вчинив дуже дивним чином: він видалив всі свої дописи в соціальній Мережі, в тому числі і ті, які писав на початку війни про російську агресію.

А ось керівниця офіційного фан-клубу Винника Валерія Барон на сторінці у Facebook вирішила спростувати всі чутки про хворобу артисту.

Так, Валерія заявила, що немає жодних підтверджень тому, що Олег хворіє на онкологічну хворобу. Та і той факт, що Винник запатентував своє ім’я в Німеччині не вказує на те, що артист не збирається повертатися в Україну.

Ситуація з Олегом Винником наразі стала ще заплутанішою. Прихильники чекають, що артист все ж вийде з ними на зв’язок і дасть хоть якісь пояснення.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.