Обрали кар’єру, а не сім’ю: Андрій Данилко, Могилевська та інші зірки, які вже ніколи не стануть батьками

Для когось сім'я – сенс всього його життя, в той час, як інші вважають кар'єру важливішою за народження дітей. Так, в українському шоу-бізнесі багато тих, хто проміняв сімейне щастя на успіх на сцені.

Чи народжувати дітей, вирішує кожен сам. Хтось вважає дітей сенсом свого життя, хтось свідомо обирає жити без дітей, а хтось в погоні за кар’єрою просто не встигає обзавестись сім’єю.

Андрій Данилко

Обрали кар’єру, а не сім’ю: Андрій Данилко

В цьому році відомому українському артисту Андрію Данилку виконується 50 років. До цього часу чоловік жодного разу не був одружений і не має дітей. Данилко не любить говорити на тему особистого життя, але запевняє, що вже навряд чи буде з кимось жити разом. За словами артиста, він змирився з тим, що у нього ніколи не буде сім’ї і не хвилюється з цього приводу.

Ось не дано мені, нічого страшного. Що таке особисте життя? Є багато інших цікавих речей. Робота, наприклад

, – заявив Данилко в одному з інтерв’ю.

Наталія Могилевська

Обрали кар’єру, а не сім’ю: Наталія Могилевська

Наталії Могилевській – 47. Співачка не одружена та не має дітей. Очевидно, що співачка вже сама не зможе народити, навіть якщо захоче. Наталія зізнається, в молоді роки вона думала лише про кар’єру, а дітей відкладала на потім. А потім, то не було чоловіка, то не було підходящого моменту.

Зараз Могилевська зізнається, що мріє відчути радість материнства. Співачка поговорює про усиновлення, але остаточне рішення вона ще не прийняла.

Руслана Лижичко

Обрали кар’єру, а не сім’ю: Руслана Лижичко

Виконавиця “Диких танців” Руслана Лижичко вже більше 25 років перебуває в шлюбі, але мамою вона так і не стала. Співачка зізнається, що вони з чоловіком довгий час були зациклені на кар’єрі і не думали про дітей. Втім зараз зіркове подружжя планують стати батьками. Трішки більше року назад Руслана в інтерв’ю відкрито заявила, що вони з чоловіком роблять все, аби у них найближчим часом з’явилася дитина. Імовірно, артистка говорила про сурогатне материнство, адже з огляду на її вік, самій завагітніти їй було складно. Поки що зіркове подружжя не оголошували про швидке поповнення в родині, ймовірно вони відклали батьківство через війну в Україні.