“Лікування за планом”: Андрій Данилко скасував виступ через хворобу і розсекретив стан здоров’я

Нещодавно стало відомо про ускладнення хвороби, через яку Андрієві Данилку довелось скасувати запланований концерт. Представники артиста розповіли, що з музикантом зараз

Відомий український музикант Андрій Данилко прославився у всьому світі завдяки своєму образу запальної Вєрки Сердючки. Після початку повномасштабної війни, розуміючи свої амбіції та потенціал, знаменитість почав виступати з благодійними концертами в Україні та за кордоном. Нещодавно артист відклав європейський тур, адже вийти на сцену йому завадило ускладнення хвороби.

Напередодні концерту в Естонії лікарі діагностували в Андрія Данилка важку форму ларингіту. Ба більш, на тлі цього захворювання в артиста стався крововилив у голосову зв’язку, а тому співати й навіть говорити знаменитості суворо заборонено. Після цих новин український музикант на деякий час зник з радарів, а шанувальники почали бентежитись – чи все добре з їхнім кумиром.

Андрій Данилко захворів і скасував концерт у Європі через ускладнення хвороби
Андрій Данилко захворів і скасував концерт у Європі через ускладнення хвороби

Днями на сторінці Вєрки Сердючки в соціальній мережі Інстаграм з’явився допис, в якому частково прокоментували стан здоров’я Андрія Данилка. Так, у блозі зазначили, що тур Північною Америкою, запланованою на квітень цього року, відбудеться, як і планувалось раніше. Ба більш, представники артиста зазначили й те, що зараз з Данилком.

Хочемо нагадати, що наш тур у Північну Америку відбудеться, як і планувалося. Уже не можемо дочекатися зустрічі з вами

– прокоментували на сторінці Вєрки Сердючки.

Нагадаємо, що вперше про хворобу артиста стало відомо ще у лютому 2023 року. Тоді знаменитість виступав у Європі, а діагностували Данилкові захворювання ще в Італії. Музикант напередодні виступу проконсультувався з лікарями та попри застереження вирішив і надалі виступати. 20 лютого Андрій Данилко зізнався шанувальникам, що він захворів на ларингіт.

Оскільки знаменитість виступав із захворюванням до останнього, врешті-решт хвороба обернулась ускладненням. Втім, зараз Андрій Данилко перебуває під наглядом фахівців і продовжує лікування.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.