“Я не з тих”: Аліна Гросу зізналась, що отримувала неприйнятні пропозиції від відомих українських чоловіків

Аліна Гросу зізналась, як її краса зіграла з нею злий жарт. Знаменитість розповіла, як у минулому до неї чіплялись відомі українські й не тільки чоловіки та пропонували непристойні речі

Часто жіноча краса – радше прокляття, ніж приємний бонус від природи. Чим привабливіша людина, тим більше уваги їй приділяють навколишні. Втім, не завжди інші люди мають хороші наміри. Так сталось і в житті відомої української співачки, яка захоплює шанувальників не лише безумовним талантом, але й неймовірною красою. Зірка нещодавно зізналась, що відомі чоловіки свого часу робили їй неприйнятні пропозиції.

Аліна Гросу активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де час від часу виходить на зв’язок зі своїми шанувальниками. Нещодавно знаменитість вирішила поспілкуватись з фанатами й відповісти на запитання, які їх цікавлять. Так, зірка пригадала прикрі історії з минулого, пов’язані з відомими чоловіками.

Аліна Гросу розповіла про непристойні натяки знаменитостей

Один із підписників відомої української співачки поцікавився, чи отримувала вона колись непристойні натяки й пропозиції від своїх зіркових колег чоловічої статі. Користувач мережі передусім цікавився подібними випадками в українському шоубізнесі, а ось Аліна Гросу натомість розповіла, що таке й дійсно траплялось, а неприйнятні думки озвучували не лише “рідні” селебріті, а й закордонні.

Втім, додала знаменитість, вона не належить до тієї категорії артистів, які будуть через багато років пригадувати те, що залишилось у далекому минулому. Зірка зазначила, що вона не буде оголошувати імена артистів, які раніше спантеличили її неприємними ситуаціями. Крім того, відома українська співачка не стала й розкривати подробиці тих пропозицій, які їй робили.

Аліна Гросу пригадала, як у минулому їй пропонували неприємні речі

Нагадаємо, що сьогодні відома українська співачка перебуває за кордоном. Знаменитість тимчасово оселилась у США, куди вирушила для здобуття нових знань. Зірка почала відвідувати курси акторської майстерності. Крім того, за межами України Аліна Гросу таки продовжує професійну діяльність і записує нові пісні.