Надя Дорофєєва святкує 33-річчя: як привітав кохану Кацурін, якого вона увела з сім’ї прямо під носом Дантеса

Відома українська співачка Надя Дорофєєва сьогодні святкує свій день народження. Зірка показала шанувальникам, чим потішив її новий бойфренд Михайло Кацурін

До особистого життя відомої української співачки Наді Дорофєєвої прикути багато пар очей. Знаменитість не приховує ніяких подробиць від своїх шанувальників, а своє життя воліє висвітлювати на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Сьогодні, 21 квітня, зірка святкує свій день народження. Зі святом знаменитість з самого ранку поспішив привітати її бойфренд Михайло Кацурін.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм чоловік продемонстрував, як почався для його коханої святковий ранок. Відомий столичний ресторатор розбудив свою дівчину із подарунком. Михайло Кацурін показав милий букет, яким привітав Надю Дорофєєву з її 33-річчям. Чоловік мило підписав опубліковану Історію, зазначивши, що сьогодні “народилась квіточка”.

Михайло Кацурін показав, яким букетом привітав свою кохану дівчину з днем народження
Михайло Кацурін показав, яким букетом привітав свою кохану дівчину з днем народження

Пізніше святкові фотографії з’явились і на особистій сторінці відомої української співачки. Надя Дорофєєва вирішила показати шанувальникам, який подарунок отримала від свого коханого у своє 33-річчя. Зірка опублікувала симпатичний кадр, на якому біля вже згаданого букета лежала червона коробочка, яку багато хто впізнає з тисячі.

Так, Михайло Кацурін придбав своїй дівчині прикрасу від відомого модного бренду Cartier. Втім, Надя Дорофєєва так і не показала, що саме отримала від свого бойфренда. Знаменитість залишила в таємниці вміст червоної коробочки. Втім, можна припустити, що зовсім скоро фанати таки побачать, яку прикрасу ресторатор обрав для своєї дівчини.

Надя Дорофєєва похизувалась подарунком від свого нового бойфренда
Надя Дорофєєва похизувалась подарунком від свого нового бойфренда

Цілком можливо, що Кацурін придбав коханій обручку, адже в мережі вже давно почали ширитись чутки про те, що пара могла заручитись. Річ у тім, що одного разу фанати помітили на безіменному пальці Дорофєєвої каблучку – відтоді публіка намагається зрозуміти, чи дійсно їхні кумири вирішили зіграти весілля.

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.