Григорій Решетнік пояснив, чому Топольський і Лозовицька з Холостяка-12 й досі сваряться: “Почуття живуть”

Відомий український телеведучий і головний наставник учасників найромантичнішого реаліті-шоу пояснив, чому Алекс Топольський та Катерина Лозовицька не можуть одне одного відпустити

Навіть через багато місяців після завершення реаліті-шоу “Холостяк-12” та розставання головний герой проєкту Алекс Топольський та його переможниця Катерина Лозовицька продовжують публічно сваритись. Коли, здавалося б, вже час поставити крапку й ігнорувати будь-які питання про колишніх, зіркова експара продовжує ледве не визвіряються одне на одного в інтерв’ю та на особистих сторінках у соціальних мережах.

Спершу шанувальники просто спостерігали за тим, що відбувається між колишніми коханцями. Пізніше фанати почали підозрювати, що між Топольським і Лозовицькою, ймовірно, згасли не всі почуття, якщо вони продовжують звертати увагу одне на одного. Здогадки підтвердив головний український Купідон Григорій Решетнік.

Ведучий проєкту Холостяк і Холостячка Решетнік висловився про Топольського й Лозовицьку
Ведучий проєкту Холостяк і Холостячка Решетнік висловився про Топольського й Лозовицьку

Відомий український телеведучий нещодавно запропонував підписникам запитати в нього про все, що їх цікавить. Звісно, не обійшлось без питань про Топольського й Лозовицьку. Григорій Решетнік не став приховувати й чесно зазначив, що всіх деталей їхніх “сімейних мелодрам” не знає, оскільки часу стежити за цим у нього не вистачає. Втім, зауважив зірка, якщо вони продовжують сваритись, отже кохання ще сидить десь глибоко в серці.

Знаменитість висловив свою думку, яка полягає в тому, що колишнім коханим, які залишили стосунки в минулому, байдуже на те, що відбувається в житті їхніх ексдівчини чи ексбойфренда зараз. Втім, додав Григорій Решетнік, якщо Топольському й Лозовицькій не все одно, отже тут дещо інша ситуація.

Григорій Решетнік поставив крапку в питанні сварок Топольського й Лозовицької
Григорій Решетнік поставив крапку в питанні сварок Топольського й Лозовицької

Нагадаємо, що нині і колишній головний герой крайнього сезону “Холостяка”, й переможниця цього ж сезону мають стосунки. Свою нову дівчину Алекс Топольський зустрів на Балі, де нині живе. Катерина Лозовицька ж ні імені, ні зовнішності свого обранця не розкриває.

Схожі статті

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.

Що стало з “Мальвіною” Тетяною Проценко, в яку були закохані майже всі радянські хлопці: як склалася її доля

Як склалась доля актриси Тетяни Проценко після виходу фільму "Пригоди Буратіно", де вона зіграла роль "дівчинки з блакитним волоссям" - читайте нижче.

Готувати простіше простого, а як же смачно виходить: млинцевий торт із вишнями. Моя бюджетна імпровізація

Смачний і красивий десерт не обов'язково повинен вимагати багато продуктів і часу. Сьогодні ми підготували рецепт торта з млинців із вишнями, який готується просто, але сподобається вам одразу ж.