facebook

Григорій Решетнік пояснив, чому Топольський і Лозовицька з Холостяка-12 й досі сваряться: “Почуття живуть”

Відомий український телеведучий і головний наставник учасників найромантичнішого реаліті-шоу пояснив, чому Алекс Топольський та Катерина Лозовицька не можуть одне одного відпустити

Навіть через багато місяців після завершення реаліті-шоу “Холостяк-12” та розставання головний герой проєкту Алекс Топольський та його переможниця Катерина Лозовицька продовжують публічно сваритись. Коли, здавалося б, вже час поставити крапку й ігнорувати будь-які питання про колишніх, зіркова експара продовжує ледве не визвіряються одне на одного в інтерв’ю та на особистих сторінках у соціальних мережах.

Спершу шанувальники просто спостерігали за тим, що відбувається між колишніми коханцями. Пізніше фанати почали підозрювати, що між Топольським і Лозовицькою, ймовірно, згасли не всі почуття, якщо вони продовжують звертати увагу одне на одного. Здогадки підтвердив головний український Купідон Григорій Решетнік.

Ведучий проєкту Холостяк і Холостячка Решетнік висловився про Топольського й Лозовицьку
Ведучий проєкту Холостяк і Холостячка Решетнік висловився про Топольського й Лозовицьку

Відомий український телеведучий нещодавно запропонував підписникам запитати в нього про все, що їх цікавить. Звісно, не обійшлось без питань про Топольського й Лозовицьку. Григорій Решетнік не став приховувати й чесно зазначив, що всіх деталей їхніх “сімейних мелодрам” не знає, оскільки часу стежити за цим у нього не вистачає. Втім, зауважив зірка, якщо вони продовжують сваритись, отже кохання ще сидить десь глибоко в серці.

Знаменитість висловив свою думку, яка полягає в тому, що колишнім коханим, які залишили стосунки в минулому, байдуже на те, що відбувається в житті їхніх ексдівчини чи ексбойфренда зараз. Втім, додав Григорій Решетнік, якщо Топольському й Лозовицькій не все одно, отже тут дещо інша ситуація.

Григорій Решетнік поставив крапку в питанні сварок Топольського й Лозовицької
Григорій Решетнік поставив крапку в питанні сварок Топольського й Лозовицької

Нагадаємо, що нині і колишній головний герой крайнього сезону “Холостяка”, й переможниця цього ж сезону мають стосунки. Свою нову дівчину Алекс Топольський зустрів на Балі, де нині живе. Катерина Лозовицька ж ні імені, ні зовнішності свого обранця не розкриває.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.