Зрада — не вирок: чому Сніжана Бабкіна пробачила свого відомого чоловіка Сергія Бабкіна

Пробачила всі зради свого чоловіка і продовжує далі його кохати. Виявляється ідеальна родина має свої скелети у шафі. Невже Бабкіну все зійшло з рук і він щасливий у шлюбі?

Сергій та Сніжана Бабкіни більше 10 років у щасливому шлюбі, вони були взірцем для інших, їх ставили в приклад та називали ідеальною парою, проте ніхто навіть подумати не міг, що зіркове подружжя пережило складний період.

Зірка зміг зізнатися у своїх зрадах

Артист не міг позбутися своїх звичок і йому було страшно змінювати свій ритм життя, адже це був такий етап, який їм довелося пройти разом. Згодом музикант зрозумів, що потрібно в усьому зізнатися, адже більше так тривати не може і відчував, що можливо це змінить саму ситуацію.

Сніжана змогла знайти в собі сили пробачити чоловіка, але згадує про той час досить обережно, після тяжкої розмови настав не менш складний період у їх стосунках. Їй потрібен був час і вона хотіла, щоб Сергій був поряд. Жили в одному будинку, але спали в різних кімнатах. Жінка говорить, що це дуже цінний період для неї, адже та ситуація кардинально вплинула на її життя.

Сергій та Сніжана Бабкіни

Це не перша зрада для неї, адже колишній чоловік вчинив точно так само і тоді, вона зрозуміла, що її це просто переслідує, якщо вона піде від Бабкіна нічого не зміниться, бо гарантії, що третій чоловік не зрадить немає. Тому Сніжана пробачила та почала активно працювати над собою, вона зосередилася лише на собі і не покладаючи рук, працювала для себе.

Сніжана Бабкіна

Зараз вона не цькує його за помилки минулого, навіть можуть обговорити пікантні подробиці співака в той період часу. Жінка зовсім не шкодує про рішення зберегти шлюб, вони народили трьох чудових дітей та продовжують жити щасливо та закохано.