Щасливий Максим Галкін поруч зі своїми дітьми показав, чи схожі вони на Аллу Пугачову: куди поділи маму?

Найкращий татко у світі: Максим Галкін показав як проводить час зі своїми дітьми, підписники розчулені таким ніжним фото. Зіркових дітей просто не впізнати, ви будете ошелешені.

Гуморист Максим Галкін поділився ніжним фото зі своїми дітьми. На східцях свого дому артист обіймає нащадків, а також залишив геолокацію – Ізраїль, Тель-Авів. На жаль, Примадонни на знімку ми не побачили.

Нагадаємо, що зірковій парі довелося покинути росію та переїхати до іншої країни через свою позицію, яка суперечить владі, яка зараз в кремлі.

Артист публічно говорить про повномасштабне вторгнення та був одним із перших, хто засудив ці дії. Українці подякували коміку і були вдячні, що він транслює правду, натомість росіяни звинуватили його в зраді.

Максим Галкін під час свого виступу
Максим Галкін під час свого виступу

Почали переходити на особисте та “пригадувати” Максиму, що його кар’єра побудована завдяки стосункам з легендарною співачкою Аллою Пугачовою. Проте щирість почуттів та всіх намірів перевірена роками, адже сімейне подружжя офіційно разом з 2011 року. Ходили чутки, що в їх сім’ї панувала криза і має бути розлучення, проте це так і залишилось чутками. Спостерігаючи за ними, в соціальній мережі, можна зробити висновок, що зірки щасливі в шлюбі та розлучатися не планують.

Сімейне подружжя: Максим Галкін та Алла Пугачова
Сімейне подружжя: Максим Галкін та Алла Пугачова

Вони виховують двох дітей: двійнята Гаррі та Ліза. Їх виношувала сурогатна мати. Цього року їм виповнюється вже 10 років. Батьки активно займаються вихованням та навчанням дітей, вони навчаються в елітній гімназії та вивчають три мови: англійську, французьку та іврит. Більше часу з ними проводить Алла Борисівна, адже в її чоловіка тяжкий графік роботи. Примадонна вчить харизматичного Гаррі ораторській майстерності, а з Лізою займається вокалом та вчить грати на фортепіано.

Як виглядають діти Пугачової і Галкіна
Як виглядають діти Пугачової і Галкіна

Завдяки опублікованим фото та відео, можна зрозуміти, що діти з віком все більше стають схожими на своїх батьків. Дівчинка забрала найкраще від мами, а хлопчик – копія свого зіркового татуся.

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.