Настя Каменських вже не приховує, від кого отримує квіти: Потап може більше не виправдовуватись

Настя Каменських приголомшила свою аудиторію новим фото. Зірка позує з величезним букетом квітів, які були власноруч зібрані для неї. Співачка світиться від щастя, вона залишилась задоволеною.

Настя Каменських поділилася зі своєю аудиторію новою фотографією на якій зірка позує з гарним букетом. Співачка розповіла, що це не подарунок її чоловіка. На концерті підійшли дівчата та подарували їй охапку квітів, які вони власноруч збирали, а вирощувала їх бабуся. Артистка отримала купу компліментів.

Подейкували, що шлюб Потапа та Насті тримається на волосинці, а пізніше ця інформація підкріпилась чутками про заборонене кохання репера з його підопічною, проте співачка не стала мовчати і спростувала цю інформацію.

Каменських прокоментувала чутки про розлучення з Потапом

Зіркова пара довгий час приховувала свій роман, хоча їх шанувальники мріяли побачити їх в ролі закоханих, а не тільки в статусі колег. Кохання з першого погляду в них не було, із самого початку артист зненавидів Настю, вона йому дуже не сподобалася. Проте в робочій атмосфері вони працювали злагоджено та почали набирати шаленої популярності. Звістка про “паузу” дуету дуже засмутила всіх шанувальників.

Щасливе зіркове подружжя розвіяло чутки про розлучення

У травні 2019-го у пресі почала з’являтися інформація про можливе весілля колег, а через декілька днів ці новини підтвердилися. Святкували грандіозну подію зірки в Києві в ресторанному комплексі, було багато присутніх зіркових колег нашої пари.

Весілля Потапа і Насті

Після весілля всі говорили, що молоді чекають на поповнення в родині, але спільної дитини в подружжя так і не з’явилося.

Зараз артисти нічого не приховують і показують своє кохання  на велику аудиторію.