Історія довжиною в життя: Павло Зібров та його любов Марина вже 28 років разом

Одна з найміцніших пар українського шоу-бізнесу майже 30 років разом. В чому секрет щасливого шлюбу та чому їм довелося одружуватися двічі. Всі подробиці вже в матеріалі.

Павло та Марина Зіброви майже 30 років у щасливому шлюбі, який наповнений коханням та повагою. Своїй дружині він присвятив легендарну пісню, яку точно всі чули – “Марина”. Проте мало, хто знає, що співак зміг знайти своє щастя лише після гіркого досвіду.

Вусатий красень українського шоу-бізнесу
Вусатий красень українського шоу-бізнесу

Молодий красень був одружений на іншій дівчині, яка йому зрадила, але артист кохав її та хотів зберегти родину, хоча б заради їх спільної дитини. Він сподівався на взаєморозуміння, але ледь не за руку спіймав її знову за тим самим. Тоді артист все зрозумів і вирішив ставити крапку.

Юнак зібрав речі та пішов. Павло тяжко переживав і почав ходити до психолога, щоб не втратити себе зовсім. Його психіка похитнулася і він почав курити та випивати. Батько колишньої допомагав майбутній зірці впоратися з цим станом, бо дуже за нього переживав.

Цілих 10 років чоловіку не вдавалося побудувати нові стосунки, поки він не зустрів свою Марину, яка стала для нього справжнім щастям. Жінка не розгубилася і після року зустрічань впевнено йому заявила, що або він забирає її заміж, або хай збирає речі та їде додому. Зібров відразу прийняв рішення і скоро в зіркового подружжя 30 років спільного життя.

Павло Зібров та його дружина Марина
Павло Зібров та його дружина Марина

Після 25 років стосунків, подружжя знову вирішило зіграти весілля. Вусатий наречений був у білому костюмі, а його дружина вдягла сукню, але без фати. Молодята гарно провели свій час, танцювали та запалювали, наче вперше. Ведучою взяли свою доньку Діану. Від попереднього шлюбу Марина має сина Олександра.

Весілля зірок
Весілля зірок

Співак розкрив свої секрети, які допомагають зміцнювати шлюб та бути в ньому по справжньому щасливим. Зібров наголосив, що потрібно кохати і насолоджуватися кожною спільною хвилиною.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.