Квіткова після розлучення з Добриніним забрала сина і з’їхала на орендовану квартиру: залишила власний дім

У житті відомої блогерки Даші Квіткової кардинальні зміни у житті. Спочатку вона розлучилася зі своїм чоловіком Нікітою Добриніним, а тепер вирішила з'їхати з їхнього будинку на орендовану квартиру.

Нікіта Добринін і Даша Квіткова були єдиною парою за всю історію українського “Холостяка”, які після закінчення проєкту змогли побудувати сім’ю, одружитися і народити дитину. Вони здавалися ідеальною парою, тому новина про їхнє розлучення стала шоком для публіки. Про це розповіла Даша Квіткова в інтерв’ю Маші Єфросиніній. Дівчина зізналася, що проблеми у стосунках почалися ще рік тому. Та в деталі Даша вдаватися не стала і конкретну причину розлучення вона так і не назвала.

Квіткова зізналась, чи розлучилась з Добриніним офіційно
Квіткова після розлучення з Добриніним забрала сина і з’їхала на орендовану квартиру

Після розставання Нікіта Добринін з’їхав з їхнього будинку, а Даша з сином залишилися там проживати. Варто відзначити, що вже екс-подружжя разом будували цей дім і заїхали туди після народження сина.

Втім, Квіткова не затрималася в сімейному будинку. Нещодавно дівчина зізналася, що переїжджає з сином на орендовану квартиру. Даша попросила підписників не задавати зайвих питань і так і не розповіла, що змусило її виїхати з її ж будинку.

При цьому Даша, схоже, радіє своєму переїзду. Принаймні так вона транслює це у своєму Інстаграм-блозі. Нещодавно дівчина оприлюднила відео власного переїзду. В короткому ролику Квіткова радіє, танцює і виглядає щасливою.

Втім, користувачі Мережі не впевнені, що Даша з ними цілком щира. Ось, що пишуть коментатори:

  • “Така сильна любов була.Такі щасливі і гармонійні відносини,а потім…..переїзд.Куди все ділось за одну мить,якщо все було справжнім?”;
  • “Головне на емоціях не наробити дурниць. Бажаю тверезо дивитись та поступати в житті, не на фоні образи”;
  • “Молодець! Так тримати! Я розумію, що за цією посмішкою стоїть море роботи і праці над собою, втома і купа проблем, але все залежить від того як ми це переносимо!”.

Варто відзначити, що квартира, яку зараз орендує Даша Квіткова, виглядає великою і розкішною: панорамні вікна, сучасний ремонт, якісні меблі і дуже багато простору.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.