Світлана Лобода вирушила у світовий благодійний тур, щоб зібрати гроші для українців: “Задля перемоги”

Українська співачка Світлана Лобода вже перевела значну суму коштів на допомогу українцям, які постраждали у війні і не збирається на цьому зупинятися.

17 квітня розпочався новий, світовий концертний тур співачки Світлани Лободи. Артистка дає концерти з великою місією: зібрати кошти для України. Лобода вже дала 2 концерти у Празі та Берліні, де представала свою нову сольну програму і отримала шалену підтримку від глядачів.

Так, у новій концертній програмі Лободи звучать її нові пісні солов’їною мовою, як от “По-українськи” та “Два незнайомці”, а також пісня “Щедрик”, яку співачка виконує з сучасним аранжуванням. А перед піснею “По-українськи” звучать рядки з українського гімну.

Сама Світлана Лобода говорить, що світовий, благодійний тур – це її вклад в перемогу України. Артистка з кожного концерта виручені гроші передає на потреби своєї Батьківщини.

Ми з командою зробимо все можливе, аби допомогти

, – коментує співачка.

Після свого концерту у Берліні Світлана Лобода встигла відвідати найбільший у Європі прихисток для українських біженців, де нині проживають близько 4 тисяч українців, які втратили дім. Світлана співала пісні разом з переселенцями, ділилася особистими переживаннями та їла разом з українцями смаколики, які ї привезла.

Нагадаємо, Світлана Лобода з 2014 року жила і працювала в росії, втім, коли почалася повномасштабна війна в Україні співачка одразу покинула країну-агресорку і вивезла власних дітей до Європи. Лобода зізнається, що раніше не вникала в політичну ситуацію, яка загострювалася на Донбасі і не розуміла, до чого це може призвести. Співачка жалкує про роки прожиті у росії і зараз робить все від себе можливе аби допомогти своїй рідній країні. Так, Лобода передала 4 мільйони гривень на відновлення пошкоджених будинків в Ірпені, де вона народилася. А ще на початку війни співачка купила позашляховик та бронежилети для ТРО Київщини.

Сама Лобода в недавньому інтерв’ю не стала приховувати, що втратила дуже багато коштів, виїхавши ще в лютому 2022 року з росії. При цьому співачка запевняє, що не вагалася у рішенні покидати країну-агресорку і допомагати Україні.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.