Кого і за що не любить Гордон: Ані Лорак, Олександр Поворознюк, Філіп Кіркоров, Ольга Бузова, Лариса Доліна

Відомий український журналіст Дмитро Гордон не лізе за словом в карман та прямо висловлює все, що думає. Серед знаменитостей є декілька особ, яких він відкрито недолюблює.

Український журналіст Дмитро Гордон активно веде свій Інстаграм-блог і з його стрічки можна побачити, кого з відомих людей він недолюблює.

Перш за все Гордон зневажає співачку Ані Лорак, яка стала популярною на українській сцені, але з 2014 року живе в росії і продовжує навіть після повномасштабного вторгнення співати для росіян.

Не подобається Дмитру також кум Ані Лорак Філіп Кіркоров. Маючи велику кількість прихильників в Україні, звання народного артиста він підтримав росію. На одному зі своїх концертів Кіркоров заявив, що залишається в країні, бо “куди діватися, тут його батьківщина, його життя, його майбутнє і майбутнє його дітей”. Гордон зробив висновок, що замість мозку у Філіпа пір’я.

За що Гордон не любить Лорак, Кіркорова, Поворознюка, Доліну, Бузову

Нещодавно журналіст пожартував над Ольгою Бузовою, яка виступає за нинішню російську владу. Горе-співачка стала учасницею телегри на перевірку шкільних знань і не змогла вимовити слово “капітулюю”, коли хотіла пропустити раунд:

“Я капута… капута… капуталітуюся… капульта я!”

, – сказала вона.

Бузова також заявила, що шкільні знання їй не знадобились у житті. Дмитро Гордон відмітив, що Оля – криниця розуму і таланту.

За що Гордон не любить Лорак, Кіркорова, Поворознюка, Доліну, Бузову

В 2022 році співачка Лариса Доліна, яка провела своє дитинство в Одесі, відвідала тимчасово окупований Донецьк. Гордон висловився про зрадницю і його також підтримали інші українські зірки.

За що Гордон не любить Лорак, Кіркорова, Поворознюка, Доліну, Бузову

Набирає оборотів конфлікт Дмитра Гордона та Олександра Поворознюка. Він почався з того, що бізнесмен звинуватив журналіста в роботі на росію. Гордон потребував вибачень, однак не отримав їх і зробив журналістське викриття діяльності Поворознюка, взявши інтерв’ю у людини, яка мала справу зі скандальним бізнесменом.