(Відео) Білий, зелений чи рожевий: ведуча “Все буде добре” Надія Матвєєва шукає свій колір в одязі

Відома українська телеведуча Надія Матвєєва показала, як може виглядати жінка у 54 роки і обрала наймодніші кольори цього року, які підійдуть, як молодим дівчатам так і дорослим жінкам.

Надія Матвєєва – відома українська телеведуча, яка найбільше запам’яталася телеглядачам у програмі “Все буде добре”. Там Надія давала поради українським домогосподаркам, ділилася смачними рецептами та лайфхаками.

Матвєєва дійсно отримала всенародну любов, про що свідчить її Інстаграм-блог, де за нею слідкують понад півмільйона українців. Там Надія ділиться зі своїми прихильниками свіжими знімками, а також моментами з особистого життя.

Так, нещодавно Надія Матвєєва опублікувала ролик з перевдяганням. Там телеведуча приміряла сукні різного кольору, а підписники обирали, який колір більше пасує Надії.

В коментарях користувачі Мережі засипали телеведучу компліментами і відмітили, що вона гарна у будь-якому наряді.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Біла і рожева сукні не просто пасують, а примножують твою красу!”;
  • “Надія ви неперевершена в будь якому”;
  • “Ти для мене справжній приклад жіночності. Дякую, за тебе, твій стиль, твою позицію, твоє серце.”;
  • “Дуже гарні луки, Вам пасує все. Елегантність, і жіночність – це про Вас!”;
  • “Надія, Ви така елегантна! Неймовірний кожен образ! Вишукано, гарно! І ці кольори просто вогонь”;
  • “Надіє – Ви Богиня!”.

До слова, за останні роки Надія Матвєєва помітно розквітла і погарнішала. Ймовірно, це пов’язано з тим, що вона зустріла своє нове кохання. Обранцем телеведучої став чоловік, який молодший від неї на 20 років. Вони разом вже декілька років, але телеведуча досі приховує його ім’я і не з’являється з ним на публіці.

Надія Матвєєва зі своїм таємничим чоловіком

Надія зізнається, що раніше і подумати не могла про те, що зможе мати стосунки з чоловіком, який годиться їй у сини. Телеведуча довго вагалася перед тим, як відповісти взаємністю молодику. Зараз Матвєєва запевняє, що тоді вона зробила правильний вибір, адже зараз абсолютно щаслива у стосунках і відчуває себе коханою і бажаною жінкою.

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?