facebook

(Відео) Білий, зелений чи рожевий: ведуча “Все буде добре” Надія Матвєєва шукає свій колір в одязі

Відома українська телеведуча Надія Матвєєва показала, як може виглядати жінка у 54 роки і обрала наймодніші кольори цього року, які підійдуть, як молодим дівчатам так і дорослим жінкам.

Надія Матвєєва – відома українська телеведуча, яка найбільше запам’яталася телеглядачам у програмі “Все буде добре”. Там Надія давала поради українським домогосподаркам, ділилася смачними рецептами та лайфхаками.

Матвєєва дійсно отримала всенародну любов, про що свідчить її Інстаграм-блог, де за нею слідкують понад півмільйона українців. Там Надія ділиться зі своїми прихильниками свіжими знімками, а також моментами з особистого життя.

Так, нещодавно Надія Матвєєва опублікувала ролик з перевдяганням. Там телеведуча приміряла сукні різного кольору, а підписники обирали, який колір більше пасує Надії.

В коментарях користувачі Мережі засипали телеведучу компліментами і відмітили, що вона гарна у будь-якому наряді.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Біла і рожева сукні не просто пасують, а примножують твою красу!”;
  • “Надія ви неперевершена в будь якому”;
  • “Ти для мене справжній приклад жіночності. Дякую, за тебе, твій стиль, твою позицію, твоє серце.”;
  • “Дуже гарні луки, Вам пасує все. Елегантність, і жіночність – це про Вас!”;
  • “Надія, Ви така елегантна! Неймовірний кожен образ! Вишукано, гарно! І ці кольори просто вогонь”;
  • “Надіє – Ви Богиня!”.

До слова, за останні роки Надія Матвєєва помітно розквітла і погарнішала. Ймовірно, це пов’язано з тим, що вона зустріла своє нове кохання. Обранцем телеведучої став чоловік, який молодший від неї на 20 років. Вони разом вже декілька років, але телеведуча досі приховує його ім’я і не з’являється з ним на публіці.

Надія Матвєєва зі своїм таємничим чоловіком

Надія зізнається, що раніше і подумати не могла про те, що зможе мати стосунки з чоловіком, який годиться їй у сини. Телеведуча довго вагалася перед тим, як відповісти взаємністю молодику. Зараз Матвєєва запевняє, що тоді вона зробила правильний вибір, адже зараз абсолютно щаслива у стосунках і відчуває себе коханою і бажаною жінкою.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.