Ігрові автомати й дикі танці: Ступка влаштував вечірку у США та запросив екс-дружину з нареченим і доньку

Яскравий представник українського кінематографа та нащадок легендарного роду акторів Дмитро Ступка сьогодні живе у США. Знаменитість влаштував веселе гуляння дня народження

Коли в Україні почалась повномасштабна війна, відомий український актор Дмитро Ступка якраз направлявся до рідного Києва. Новини про горе в рідній країні застали знаменитість у літаку. Втім, зірка кінематографа вирішив не повертатись до України та, деякий час поживши у Польщі, знову приїхав у США. Своє рішення знаменитість пояснив бажанням бути ближчим до своєї доньки.

У Штатах відомий український актор живе й досі. Ба більше, зірка час від часу опиняється у самому центрі скандалів та постійної критики публіки. Річ у тім, що Дмитро Ступка, на думку багатьох його підписників, продовжує вести особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, як ні в чому не бувало. Так, наприклад, раніше зірка показав, як катається нічним містом на автівці разом із дамою.

Дмитро Ступка опинився в центрі скандалу через неоднозначні кадри
Дмитро Ступка опинився в центрі скандалу через неоднозначні кадри

Тепер відомий актор вирішив показати, яку вечірку влаштував для своєї доньки. Щоправда, причина виявилась вагомою. Дмитро Ступка повідомив, що днями, 25 квітня, його єдина дитина від колишньої дитини відзначила своє 6-річчя. Богдана, названа на честь зіркового прадідуся, з’явилась на світ 2017 року, за рік після весілля своїх батьків.

На своїй сторінці в Інстаграмі Дмитро Ступка показав кадри з дня народження доньки. До слова, на святкування актор, найімовірніше, прилетів до Лос-Анджелесу, де живе його колишня дружина Поліна Логунова зі своїм нареченим-американцем. Знаменитість разом зі своєю ексдружиною та її новим обранцем привітали дитину з її днем.

Дмитро Ступка показав, як його донька відсвяткувала день народження
Дмитро Ступка показав, як його донька відсвяткувала день народження

Зіркова родина відвідала парк атракціонів, а після веселої прогулянки вирушила додому. Поліна Логунова на своїй Інстаграм-сторінці також показала кадри зі святкування. Зокрема, стилістка замилувала підписників кадрами, як Богдана розрізає торт разом із татом і вітчимом.

Поліна Логунова показала, як її донька відсвяткувала день народження
Поліна Логунова показала, як її донька відсвяткувала день народження

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.