33-річна Ксенія Мішина зізналась, що планує народжувати вдруге: у Платона з’явится менший брат або сестра

Відома українська актриса не лише успішну кар'єру побудувала, а й стала чудовою мамою. Втім, зірка не зупиняється на досягнутому та вже говорить про народження другої дитини

Ксенія Мішина здобула в Україні популярність завдяки своєму безперечному акторському таланту. Харизма зірки підкорила не одного шанувальника, а здібності й професійність знаменитості зробили її відомою навіть за межами рідної країни. Крім всього іншого, Ксенія Мішина зуміла зламати одвічний стереотип – поєднати кар’єру та родину неможливо.

Знаменитість виховує свого поки що єдиного сина самостійно. Хоча актриса та Платон намагались побудувати теплі стосунки з біологічним батьком хлопчика, їм це не вдалось. Хай там як, дитина Ксенії Мішиної оточена турботою та любов’ю, а мама підходить до виховання нащадка з усією відповідальністю та серйозністю.

Актриса Ксенія Мішина самостійно виховує свого сина Платона
Актриса Ксенія Мішина самостійно виховує свого сина Платона

Втім, зізналась нещодавно зірка, вона не планує зупинятись на одній дитині. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм актриса вирішила пограти зі своїми підписниками в гру. Ксенія Мішина запропонувала шанувальникам написати їй уявні ситуації, а вона б відповіла їм, що зробила б на місці людини, яка втрапила у подібну історію.

Один із користувачів мережі запитав, що б Ксенія Мішина зробила, якби раптово дізналась, що вагітна. Без роздумів актриса відповіла, що точно народжувала б дитину. Ба більше, додала знаменитість, вона дуже хоче стати мамою ще не один раз.

Відома українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що хотіла б стати мамою вдруге
Відома українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що хотіла б стати мамою вдруге

Нагадаємо, що вперше знаменитість завагітніла ще за часів навчання в університеті. Коли артистка дізналась про свій стан, то взяла академічну відпустку у навчальному закладі. Зірка виховує сина від самого його народження самостійно, оскільки з біологічним батьком Платона у Ксенії Мішиної склались погані стосунки.

Пригадуючи Олександра, саме так його звати, Ксенія Мішина розповідала доволі важкі та сумні історії. Востаннє з чоловіком вона контактувала вже після початку повномасштабної війни. Актриса хотіла познайомити сина з його біологічним батьком, втім Платон після спілкування з ним не виявив бажання продовжувати стосунки.

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.