33-річна Ксенія Мішина зізналась, що планує народжувати вдруге: у Платона з’явится менший брат або сестра

Відома українська актриса не лише успішну кар'єру побудувала, а й стала чудовою мамою. Втім, зірка не зупиняється на досягнутому та вже говорить про народження другої дитини

Ксенія Мішина здобула в Україні популярність завдяки своєму безперечному акторському таланту. Харизма зірки підкорила не одного шанувальника, а здібності й професійність знаменитості зробили її відомою навіть за межами рідної країни. Крім всього іншого, Ксенія Мішина зуміла зламати одвічний стереотип – поєднати кар’єру та родину неможливо.

Знаменитість виховує свого поки що єдиного сина самостійно. Хоча актриса та Платон намагались побудувати теплі стосунки з біологічним батьком хлопчика, їм це не вдалось. Хай там як, дитина Ксенії Мішиної оточена турботою та любов’ю, а мама підходить до виховання нащадка з усією відповідальністю та серйозністю.

Актриса Ксенія Мішина самостійно виховує свого сина Платона

Втім, зізналась нещодавно зірка, вона не планує зупинятись на одній дитині. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм актриса вирішила пограти зі своїми підписниками в гру. Ксенія Мішина запропонувала шанувальникам написати їй уявні ситуації, а вона б відповіла їм, що зробила б на місці людини, яка втрапила у подібну історію.

Один із користувачів мережі запитав, що б Ксенія Мішина зробила, якби раптово дізналась, що вагітна. Без роздумів актриса відповіла, що точно народжувала б дитину. Ба більше, додала знаменитість, вона дуже хоче стати мамою ще не один раз.

Відома українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що хотіла б стати мамою вдруге

Нагадаємо, що вперше знаменитість завагітніла ще за часів навчання в університеті. Коли артистка дізналась про свій стан, то взяла академічну відпустку у навчальному закладі. Зірка виховує сина від самого його народження самостійно, оскільки з біологічним батьком Платона у Ксенії Мішиної склались погані стосунки.

Пригадуючи Олександра, саме так його звати, Ксенія Мішина розповідала доволі важкі та сумні історії. Востаннє з чоловіком вона контактувала вже після початку повномасштабної війни. Актриса хотіла познайомити сина з його біологічним батьком, втім Платон після спілкування з ним не виявив бажання продовжувати стосунки.