Зірковий ранок 29 квітня 2023 року в Україні: де прокинулися Тіна Кароль, Настя Каменських і Оля Полякова

Ошеленіти можна від витівок цих зірок, ви будете здивовані, коли дізнаєтесь, де прокинулася Полякова, Кароль та Каменських. Добре, що Потап цього не бачив.

Українська співачка Тіна Кароль зовсім нещодавно запрем’єрила нову пісню “HONEY&МЕД”. Артистка змогла поєднати в музичній композиції сучасні мотиви та ліричну любовну баладу. Кароль розуміє особливу відповідальність, адже таким чином вона прославляє Україну на весь світ.

Тіна Кароль показала чим займалася ранком вихідного дня

Зйомки відбувалися в Лос-Анджелесі. Генрі Ліпатов займався зйомкою кліпу. Варто зазначити, що це український режисер, який співпрацює з відомими артистами: Емінем, Дженіфер Лопес, Кріс Браун та ін.

Оля Полякова

Співачка і телеведуча Оля Полякова полетіла в Турцію. Вона провідала дітей, якими опікується благодійний проєкт “Дитинство без війни”. Представники цієї організації забезпечують дітей всім необхідним, а Полякова є його амбасадором.

Оля Полякова полетіла до Турції, щоб провідати дітой, які вимушено покинули Україну

Відкрив захід хлопчик Ярослав, він для всіх присутніх виконав гімн України. Діти подарували для всіх справжнє шоу. Оля відвідала урок малювання, де були менші дітки.

NK

Співачка Настя Каменських вирушила в тур Україною, де всім присутнім дарує своє виконання та пісні. Глядачі задоволені, що артистка пролікувалася і під час виступу змогла викластись на максимум.

Нагадаємо, що перші п’ять концертів були перенесені, бо зірка втратила голос через новоутворення у голосових зв’язках. Вона потребувала термінового лікування, адже співачка могла назавжди залишитись без голосу.

Каменських продовжує концертні тури

Каменських виступила на благодійному заході “Музика війни”, вперше вона вийшла на сцену після заяв про проблеми із здоров’ям. Відмовлятися вона не стала, але довго співати в неї теж не вийшло.