Тіна Кароль ошелешила своїм рішенням: поставила крапку в скандалі з росіянами, які робили її кліп

Нещодавня прем'єра закінчилася гучним скандалом. Тіна Кароль не змогла закрити очі на цю ситуацію та прийняла важке, але відповідальне рішення.

Українська співачка Тіна Кароль 28 квітня запрем’єрила кліп на авторський українсько-англійський трек “Honey&Мед”, проте насолодитися успішним релізом в неї не вийшло.

Тіна Кароль потрапила в гучний скандал, всі в шоці від цієї ситуації
Тіна Кароль потрапила в гучний скандал, всі в шоці від цієї ситуації

Виявляється, що в знімальній групі працювали росіяни, співачка навіть відмічала їх у своєму пості, але згодом вона це виправила.

Тіна співпрацювала з відомим українським режисером – Генрі Ліпатовим, який працює в Америці. Для зірки це була така сама новина як і для інших, вона не знала, що в його команді є росіяни. Кароль наголосила, що невдовзі ми почуємо вибачення від Генрі та його компанії.

Артистка не знала, що в команді є росіяни, тому видаляє кліп на нову пісню
Артистка не знала, що в команді є росіяни, тому видаляє кліп на нову пісню

Артистка прийшла до студії “Сніданку 1+1” і розповіла про непросту історію, яка тяжко їй дається. Співачка поділилася, що цю композицію вона присвятила їх любові з Євгеном, якого нема вже 10 років.

Кароль поділилася, що в кліпі є багато символізвів, які так чи інакше стосуються кожного з нас, вона доклала чимало зусиль для реалізації цього музичного проєкту, він був важливим для неї, проте співачка знайшла в собі сили визнати помилку.

Співачка вже 10 років без свого чоловіка, який не зміг побороти тяжку хворобу
Співачка вже 10 років без свого чоловіка, який не зміг побороти тяжку хворобу

Українська артистка видалила кліп. Жінка наголосила, що після всіх бід, які принесла нам росія, ми не маємо права дозволяти собі, щоб подібні ситуації траплялися. Для неї важлива її репутація в рідній країні, адже вона любить нашу державу і давно поставила національні інтереси вище за свої.

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.