Барбара вся в тата: як виглядає єдина донька відомого співака Кузьми Скрябіна та чим вона займається

Єдина донька Кузьми Скрябіна Марія-Барбара вже давно не маленька дівчинка, проте вона не пішла стопами батька, а обрала для себе геть інше життя.

У легендарного співака Кузьми Скрябіна, якого вже 8 років нема з нами, залишилась донька – Марія-Барбара. Нагадаємо, що артист загинув внаслідок автокатастрофи, що трапилася в Дніпропетровській області.

Кузьма Скрябін так і не побачив свою єдину донечку у весільній сукні
Кузьма Скрябін так і не побачив свою єдину донечку у весільній сукні

Назвали її в честь улюбленої акторки Кузьми – Барбари Брильської. Родичі розповідали, що донька дуже складно пережила втрату батька, вона довго не могла з цим змиритися. На момент трагедії їй було лише 17 років.

Дівчина не є медійною персоною,  практично не користується соціальними мережами, тому досить складно дізнатися, щось про її особисте життя.

Маленька Барбара на руках у свого зіркового татуся
Маленька Барбара на руках у свого зіркового татуся

Відомо, що Марія займається благодійним фондом імені свого батька та активно допомагала дефіцитними та коштовними речами громадянам нашої країни.

Донька відомого співака працює лікарем в київському медичному об’єднанні “Дерматовенерологія”. Закінчила навчання в Київському національному медичному університеті ім. О.О. Богомольця за спеціальністю “лікувальна справа”.

Під час навчання в університеті Барбара познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком. Пара почала зустрічатися в 2014 році, а обранець дівчини – Віктор Тур зробив їй пропозицію через 5 років їх стосунків.

Михайло Хома не зрадив свого друга і був поряд з його донькою у важливий для неї день
Михайло Хома не зрадив свого друга і був поряд з його донькою у важливий для неї день

На жаль, Кузьма так і не побачив свою доньку у весільній сукні, проте поряд був найкращий друг чоловіка – Михайло Хома. Він розділив з молодятами радісні моменти та привітав зі створенням нової родини.

Популярне

Схожі статті

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.