Хто з зірок вже встиг породичатися і стати хрещеними для дітей своїх колег: Зеленська і Кравець та інші

Українські селебріті хочуть для своїх нащадків тільки найкращого, тому і стараються скріпити родинні вузли з впливовими людьми. Відомі зіркові куми в нашому шоу-бізнесі.

Олена Кравець та Олена Зеленська

Ці дві родини давно товаришують та стали кумами задовго до президентства Володимира Олександровича. Кравець стала хрещеною мамою не тільки для доньки Зеленських, а ще й для дружини нашого президента.

Виявилося, що під час таїнства мама новонародженої не була хрещена, тому Кравець разом стала хрещеною і для Олени Зеленської.

Олена Кравець стала хрещеною для доньки президента
Олена Кравець стала хрещеною для доньки президента

Анатолій Анатоліч та Світлана Лобода

Зіркові друзі давно знають один одного, тому ведучий без вагань довірив їй таку відповідальну місію. Світлана похрестила його старшу доньку Алісу, а її колишній чоловік Андрій Цар – Лоліту, меншу донечку артиста. Не дивлячись на розлучення, в експодружжя залишилась важлива справа, вони мають спілкуватися зі своїми похресниками та завжди їм допомагати.

Світлана Лобода породичалася з телеведучим Анатолічем
Світлана Лобода породичалася з телеведучим Анатолічем

Потап та Юрій Горбунов

Маленький Іван, син відомих телеведучих ще не уявляє, як йому пощастило в цьому житті. Батьки обрали для нього хресного, який досить впливовий в нашому шоу-бізнесі та займає вагоме місце в медіапросторі. Відомо, що репер з особливою ніжністю відноситься до свого похресника та старається приділяти більше часу.

Олексій Потапенко став хрещеним батьком для сина Каті Осадчої
Олексій Потапенко став хрещеним батьком для сина Каті Осадчої

Оля Цибульська та Михайло Хома

Яскравий зірковий дует став ближче, завдяки музі Дзідзьо, яка довірила цим артистам стати другими батьками для її малечі. Приписували роман, а вони стали кумами, от як буває в цьому житті.

Зірковий дует тепер більше, ніж колеги. Справа не вромані, вони стали хрещеними батьками для дитини його музи
Зірковий дует тепер більше, ніж колеги. Справа не в романі, вони стали хрещеними батьками для дитини його музи

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.