Маша Єфросиніна, Оля Полякова та Катя Осадча мають фігуру мрії: які таємниці вони приховують

Українські артистки відомі не тільки своїми талантами, а й гарними зовнішніми даними, які не помітити просто неможливо. Їх фігури та спокусливі форми просто ідеал для всіх.

Жінки українського шоу-бізнесу можуть посперечатися не тільки за звання кращої співачки, акторки чи телеведучої, а ще й ділити між собою нагороду за кращу фігуру. Кожна з них – приділяє чимало уваги своєму зовнішньому вигляду, адже завжди повинні виглядати приголомшливо.

Оля Полякова

Популярна співачка завжди могла похизуватися своїми довгими ногами та модельною зовнішністю, проте фігура Олі ніяк не поступається іншим, навіть перевершує багатьох. Жінка регулярно займається спортом, але не відмовляє собі в різних задоволеннях. Вона не сидить на купі дієт, а вважає, що потрібно мати всього в міру.

Дивлячись на неймовірну фігуру артистки, можна зробити висновок, що її правила та рекомендації працюють дуже ефективно.

Оля Полякова займається спортом, але дозволяє собі поласувати смачненьким

Катерина Осадча

Українська телеведуча завжди виглядає вишукано та стильно, а струнка фігура підкреслює всі переваги української артистки. Раніше в зірки був напружений робочий графік, тому часу для себе в неї було завжди мало. Проте такий тяжкий режим праці тримав її в тонусі. Катя полюбляє хизуватися своїми витонченими ніжками та позувати в різних купальниках, тим самим демонструючи всім, свою гарну фігуру.

Катерина Осадча полюбить похизуватися стрункими ногами

Маша Єфросиніна

Ведуча та блогерка має довгі ноги та тонку талію, яку вона полюбляє підкреслити різними нарядами, які роблять її образ граціозним та гармонійним. Відомо, що жінка активно займається спортом та не дає собі ніяких поблажок, хоча іноді може зірватися і їсти зовсім не корисну їжу. Раніше Маша публікувала фото у відкритих купальниках, які демонстрували всім, що дієти та спорт ведучої не є марнотратством.

Маша Єфросиніна докладає багато зусиль, щоб мати фігуру мрії

Не дивлячись на помітні успіхи, артистка зізнавалася, що постійно незадоволена своїм тілом, тому кожного разу намагається викластись ще більше. Відомо, що такий шлях вона обрала для себе ще з часів студентства. Навіть на відпочинках, вона не забуває про своє здоров’я та продовжує активно працювати, щоб залишатися якомога довше стрункою та молодою.