Даша Квіткова натякнула на роман з відомим продюсером: шлюб з Добриніним – давно забута історія

Відома блогерка та екс-дружина Нікити Добриніна Даша Квіткова показала неоднозначні кадри з відомим продюсером і натякнула на стосунки з ним.

Не так давно стало відомо, що зіркове подружжя Нікіта Добринін і Даша Квіткова розлучилися. Вони були єдиною парою з українського “Холостяка”, які після закінчення проєкту змогли побудувати сім’ю. Втім, і цей шлюб виявився недовготривалим. Про причину розлучення екс-подружжя не говорять, лише зізнаються, що проблеми почалися після народження дитини і, начебто, через постійні скандали вони і розійшлися.

Даша Квіткова і Нікіта Добринін розлучилися

Нещодавно Даша Квіткова вразила публіку неоднозначними знімками з відомим, успішним продюсером Євгеном Таллером. З ним блогерка з’явилася на світській вечірці і позувала з Євгеном так, наче вони вже є парою.

Даша Квіткова натякнула на роман з відомим продюсером

На вечірці вони обіймалися, веселилися і танцювали разом.

Даша Квіткова натякнула на роман з відомим продюсером

Пізніше Даша також показала, що Євген був у неї вдома і грався з її сином від Нікіти Добриніна. При цьому Даша так і не пояснила прихильникам, у яких вона стосунках з Євгеном. Ймовірно, блогерка просто хотіла привернути до себе якомога більше уваги.

Втім, така поведінка Квіткової не сподобала деяким фоловерам, а інші навпаки, вже бажають Даші щастя з новим партнером.

Ось, як коментують ці знімки користувачі Мережі:

  • “Зірвалась бандура, зірвалась. Уже сиджу чекаю шо ж буде далі з цим усим”;
  • “Шило на мило. Вони з Нікітою навіть схожі”;
  • “Дуже гарна пара , часто дружба переростає у щось, спостерігаємо”;
  • “Мені потрібна бригада. Я не розумію що коїться”;
  • “Просто піар. Справжні почуття бережуть і напоказ не виставляють”;
  • “Дуже гармонійно дивитесь! Цікаво цікаво, що ж далі?!”.

До слова, декілька днів назад Даша Квіткова з’їхала з будинку, який вони будували разом з Добриніним. В цьому будинку блогерка жила з сином вже після розлучення, але чомусь вирішила з’їхати на орендовану квартиру у Київ. При цьому Даша заявила, що не буде коментувати власний переїзд. Чи пов’язаний він з ймовірними новими стосунками дівчини, наразі невідомо.