Особливий син генія: як живе спадкоємець Костянтина Меладзе, якого він залишив заради Віри Брежнєвої

Відомий продюсер і композитор Костянтин Меладзе до службового роману з Вірою Брежнєвою завів іншу сім'ю, в якій народився особливий хлопчик.

Продюсер гурту “Віа Гра” Костянтин Меладзе закрутив роман з однією з солісток золотого складу Вірою Брежнєвою, на якій потім таємно одружився. За багато років спільного життя у пари не народилось спільних дітей, а від першого шлюбу композитор має трьох спадкоємців, одному з яких поставили серйозний діагноз.

Як живе особливий син Костянтина Меладзе, якого він залишив заради Віри Брежнєвої

Старші діти Костянтина Меладзе та його першої дружини Яни Сумм народилися цілком здоровими. В 2005 році у подружжя з’явився син Валерій. До трьох років розвиток хлопчика не викликав у батьків побоювань, але потім він почав швидко втрачати набуті навички. Звернувшись до фахівців, дружина музиканта почула невтішний вердикт – аутизм.

На той момент Меладзе вже крутив роман з Брежнєвою і заради неї покинув сім’ю з особливим сином. Композитор, якого охрестили генієм, продовжив допомагати колишній родині матеріально. Яна Сумм зробила все можливе, щоб син зміг комфортно жити з такою особливістю розвитку.

Як живе особливий син Костянтина Меладзе, якого він залишив заради Віри Брежнєвої

В 2016 році колишня дружина Костянтина Меладзе відкрила реабілітаційний центр для дітей з аутизмом, який використовує методику АВА-терапії. Займається в ньому і 17-річний Валерій, який став уже на голову вищим за свою матір.

Хлопцю вдалося навіть знайти собі друга, але про повноцінне життя не йдеться. Зірковий спадкоємець погано говорить і не може самостійно обслуговувати себе, а тому потребує постійного догляду.

Дочка зіркової пари Лія, яка прийняла участь в проєкті “Голос країни”, в інтерв’ю “ЖВЛ” зізналась, що хвороба Валерія змінила їх життя:

Іноді це горе, а в якийсь момент щастя. Ми всі його дуже любимо, він хороший хлопчик, велелюбний, емоційний. Нам дуже пощастило, що ми можемо найняти йому няню, відкрити спеціальний центр, щоб Валерка там навчався

, – ділилась Лія Меладзе.