Дружина Павліка Репяхова розповіла про невтішний діагноз, який поставили її сину: ось чому він не говорить

Маленький син Віктора Павліка і його четвертої дружини Каті Репяхової має затримку мовлення. Нещодавно блогерка розповіла, які обстеження робили її майже дворічному сину і які прогнози ставлять лікарі.

Через 2 місяці сину Каті Репяхової і Віктора Павліка Михасику буде 2 роки, втім хлопчик досі не говорить навіть прості слова і не реагує на звернення. Це змусило зіркових батьків звернутися за допомогою до лікарів. Спочатку Репяхова звернулася до невролога, втім цей лікар не зміг поставити остаточний діагноз Михайлику і направив на додаткове обстеження до інших лікарів.

Дружина Павліка Репяхова розповіла про невтішний діагноз, який поставили її сину

Одним із припущень лікаря було те, що у хлопчика може бути сіркова пробка у вухах через яку він погано чує. Щоб перевірити цю версію Катя Репяхова пішла з сином до Лора.

У своєму Інстаграм-блозі дівчина показала візит до лікаря і розповіла про результати обстеження. Так, у Михайлика не виявили ні сіркових пробок, ні аденоїдів, ні інших відхилень.

Дружина Павліка Репяхова розповіла про невтішний діагноз, який поставили її сину

Також Репяхова зазначила, що ще у пологовому будинку у її сина перевіряли слух аби виключити вроджені вроджені захворювання. На той момент патологій не було виявлено.

Дружина Павліка Репяхова розповіла про невтішний діагноз, який поставили її сину

Михайлику поставили попередній діагноз: специфічний розлад мовної артикуляції. Хлопчику потрібно пройти ще ряд обстежень, щоб підтвердити діагноз і призначити лікування.

Дружина Павліка Репяхова розповіла про невтішний діагноз, який поставили її сину

Нагадаємо, Катя Репяхова – четверта дружина відомого українського артиста Віктора Павліка. Дівчина молодша за свого обранця на 29 років. Роман між Павліком і Репяховою закрутився, коли дівчині було трохи за 20, а Павлік був одружений зі своєю третьою дружиною Лорою Созаєвою. Втім, Катя не довго ходила у статусі коханки. Павлік розлучився з Созаєвою і у 2020 році офіційно одружився з Репяховою. Вже через рік у них народився син Михайлик. Репяхова запевняє, що на одній дитині вони зупинятися не будуть і планують ще мінімум один раз стати батьками. За словами Каті вона вже зараз готова народити дівчинку, втім її зупиняє Віктор Павлік. Репяхова зізнається, що її 57-річний чоловік наразі не готовий знову ставати татом.