Донька Пугачової і Галкіна Ліза дефілювала на модному показі і викликала фурор: природжена модель (Відео)

9-річна донька Алли Пугачової і Максима Галкіна Ліза вже з раннього дитинства звикла до публічності та уваги до себе. Дівчинка росте дуже харизматичною, артистичною і звикла сяяти на сцені.

Ліза Галкіна – молодша донька легендарної співачки Алли Пугачової від Максима Галкіна. Дівчинка народилася шляхом сурогатного материнства у 2013 році. З раннього дитинства Лізу та її брата Гаррі привчають до публічності і розвивають у різних сферах. Так, Ліза і Гаррі з трьох років вивчають іноземні мови, займаються акторською майстерністю, танцями, вивчають гру на музичних інструментах. У свої 9 років діти Галкіна і Пугачової дивують неймовірною ерудованістю, всебічними знаннями, а також артистичністю і харизмою.

Як сьогодні виглядають діти Алли Пугачової та Максима Галкіна
Як сьогодні виглядають діти Алли Пугачової та Максима Галкіна

Нещодавно Максим Галкін опублікував архівне відео, на якому 4-річна Ліза Галкіна дефілює по подіуму. Це був модний показ Валентина Юдашкіна. На відео маленька Ліза з особливою впевненістю і професійністю йде по подіуму під бурхливі овації. 4-річна донька Пугачової позує, посміхається і зовсім не боїться публіки. Дівчинка виглядає неймовірно красивою і милою, проте найбільше вражає її артистизм.

Згадався показ Валентина Юдашкіна у березні 2018 року, в якому брали участь наші діти. Для них це була велика подія. Лізі тут 4 з половиною роки.

, – підписав ролик Максим Галкін.

Користувачі Мережі тут же засипали маленьку Лізу компліментами в коментарях.

Ось, що пишуть фоловери:

  • “Артистка вроджена! Той випадок, коли природа вирішила не відпочити”;
  • “Батьки красиві та талановиті, що вкладають у дітей знання, етикет та любов до життя і, діти ростуть розумні та світлі душею!”;
  • “Ніякої сором’язливості, органічність, вроджений артистизм”;
  • “Така мила дівчинка, як квіточка”.

Нагадаємо, Максим Галкін та Алла Пугачова разом з дітьми Лізою та Гаррі більше не живуть в росії. Зіркове подружжя переїхали до Ізраїлю після 24 лютого 2022 року. Пугачова і Галкін виступили проти війни в Україні і назавжди покинули країну-агресорку. Алла Борисівна за останній рік закрила всі свої діючі бізнеси в росії, а також продала свій легендарний замок.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".